Zbyhoo Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 ale ja wyczysciles :D) przed wyjazdem do fotografa ;-))))) A co? Mam moze jezdzic takim brudasem, jak Twoj??? :D :lol: :laughing: :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 :D :D tesH o swoją dbam :D http://www.smsnet.pl/~viperpl/motorek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Jeśli mozna to i ja sie pochwalę http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=566 "Szukasz najlepszego motocykla na świecie to kup ecie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 witam Procu - dzieki ' date=' dzieki , twoja WSK też nieźle pomiata na torze , gratulka także , bo wiem że ty sporo przy tym robiłeś..., a silnik w TS wiesz kto robił... Profaner : - ta, to moja noga :D , tak wyszło pozdrawiam i dzieki chłopoki... :D[/quote']Niesterty zdjęcia mojej Ety są słabej jakości. Teraz moge się pochwalić tą maszyną http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=567Wyattan wie co w niej jest takiego szczególnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 Lepiej pokaż nam swoje cacko ( tak z bliska ) No dobra chcialem dodac zdiecia ktore sam robilem (dobrej jakosci ale wiecej tam mnie niz mojego motocykla) ale nie moglem odczytac plyty na ktorej sa te zdiecia ! wiec zucam zdiecie zronione przez poprzedniego wlasciciela jakos nie najlepsza ale przynajmniej nie widac niedociagniec gdyz moj motocykl nie jest tak wypucowany jak wasze... :Dhttp://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 5 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 No cóż :D , jak pisałem wcześniej same wypasione maszyny tu widze , gratulacje Zbyhoo , Profaner , Conan - naprawde stanowicie wzór dla społeczeństwa, pikne cudeńka . 8O Proc - no sam wiesz , :lol: ......., super sie jeździ :D . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Wyatt, że tak powiem w trzech językach :D das ist cool machinum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 6 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2003 Kiedys jak Marian przyjechal do mnie z Rafalem wieczorem to jakis 2-uch nawalonych malolatow pomylilo jego TS-e z Honda wiec porownanie macie jak to w real wyglada.Picus glancus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 6 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2003 gratulacje Zbyhoo , Profaner , Conan - naprawde stanowicie wzór dla społeczeństwa, pikne cudeńka . Bardzo dziekuje za komplement (nie wiem co prawda jak z jego szczeroscia:) ) jest w niej naprawde duzo rzeczy ktore chce poprawic ale jak sami wiecie to niesty to kosztuje.... A u mnie z kasa jakos cienko :D Ale jestem przekonany ze ja jeszce odszykuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 7 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 spoko, jaweczka nie najgorsza :) , szykuj szykuj , każdy dwusów niejapoński jest tego wart... :) pozdrawiam . szalony wyatt na dzikiej bestii 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Powiem tyle: byłem napalony na etke, ale po tym co tu dzisiaj zobaczyłem po prostu musze ją mieć (tylko z kasą krucho). BTW: nie ma ktoś chęci kupić jawy 50 mustang po robocie. :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi