BenyWzG Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Witam!! od jakiegos tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem jak dlamnie zaje....tej YZ 125. motory jest naprawde mocny jest co trzymac sam sie wyrywa z rak:D:p Jest to 2000rok dałem za nia całkiem neiwielkie pieniadze. ocencie ja sami tu foty: http://www.bikepics.com/members/benywzg/00yz125/ Edytowane 15 Czerwca 2007 przez BenyWzG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 bede pierwszy :) zajebista jadzia, widzialem ja chyba stala na allegro GRATKI, gumowych drzew :D pozdro ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 eheh niee podobna stała na allegro:D;p ta jest z neimeic sprowadzona :);p haha D:p thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Kurde zajebisty sprzet tez szukam takiej sety w okolicach lodzi gratulacje :) :D jak mozna spytac to duzo dales za takiego sprzeta? Edytowane 15 Czerwca 2007 przez mati kmx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 gratulacje beny:) ciagle sie umawiamy sie zeby troche polatac po torze ale nigdy nie mozemy sie umowic porzadnie a u mnie nikomu sie nie chce jechac do pily na tor. Przy okazji bym zobczyl co potrafi yz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Yz co potrafi zemna z moja waga na 4 na jednos tary;D;p porazka:D;p przecenaim swoje mzoliwoscciD: w neidziele neilatamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 jak ty porzadnie nie dotarles dt 125 to wiec nie ma sie co dziwic ze jeszcze zamiast ty go prowadzic to on czasem ciebie prowadzi ale z czasem i wprawa ty nad nim zapanujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratuluje motorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratuluje pięknej YZty :D :D Wysokich lotów i gumowych drzew życzę. :D Mógłbyś napisać mi pw ile cię wyniosła, bo tez teraz poluje na taką od rocznika 98r. pzdr speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africashox Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratulacje, piekny sprzętA cenowo jak? możesz napisac?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 zajebiste moto !!!! pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 gratki:) bezawaryjnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Graty, ładna yadzia :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Fajna YZ-eta :lapad: Gratuluje no i oby się sprawowała :icon_mrgreen: Gumowych drzew i beny po 1zł życze :icon_rolleyes: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi