rybex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam ! Jaki rocznik dajecie temu KTm'owi ?? :notworthy: KTM SX 125 :notworthy: http://img402.imageshack.us/my.php?image=ktm009dn6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 końcówka 80? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) 89 - 92r :notworthy: jesli chesz kupić to odradzam bo nie dostaniesz do niego ani jednej czesci a jezeli dostaniesz u dealera KTMa to po 2 miesiącach i za chore pieniądze. Akurat takie rzeczy jak tłok i korbe to bez problemu z Proxa ale cokolwiek ze skrzyni sprzegła czy elektryki itp to zapomnij. Np sprzęgło jak do mojego SX kosztuje 350zł to do tego 125 z linku kosztuje 1300zł!! akick starter do mojego 450zł a do tego 125 900zł!! Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 czyli mowisz ze az tak zle ?? ale ja go moge miec za 2500 sillnik po remoncie :icon_mrgreen: wiec moze akurat sie oplaca :clap: a wlasnie i jeszcze jedno pytanklo.... jak go deczko muli i wogole nie ma gory to mozliwe ze to przez jakas tam klapke w tlumiku czy cos takiego ..znacyz sie tam pod cylindrem .. bo tak mowil mi sprzedawca :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 mozliwe mozliwe a konkretnie chodzi o zawor wydechowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 teraz to mam metliczek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 teraz to mam metliczek :Dno bo widzsz to ze jest po remoncie to nic nie znaczy :D Tłoka i korbe mozna kupić bo od innych modeli pasują. Ja miałem w swoim taki sam silnik :D np tłok i korba pasują o dziwo od modelu SX z 98r mimo ze wtedy KTM 125 dostał nowy silnik. Tylko problem jest naprzykład w tym zaworze wydechowym. To jest tak proste urządzenie w KTMach ze ono poprostu musi działać a jak nie dizała to znaczy ze coś pękło albo jakiejs czesci brakuje a ona bedize kosztowała kolo 300zł pewnie. Znam ten model silnika na wylot i wiem ze to samo zło... Czego sie tam nie tkniesz to sie rozpada, pęka i kruszy... Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja odradzalbym ci ten sprzet z dwoch powodow malo czesci zamiennych drogie albo kombinowanie od inych modeli i ogolnie moto na pewno jest bardzo zjezdzone i dlugo na nim nie pojezdzisz to jest jakies 18 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja odradzalbym ci ten sprzet z dwoch powodow malo czesci zamiennych drogie albo kombinowanie od inych modeli i ogolnie moto na pewno jest bardzo zjezdzone i dlugo na nim nie pojezdzisz to jest jakies 18 lat :icon_evil: a co mi radzicie kupic jak mam 3000 zl :bigrazz: ?? zbieracj jeszcze troche i cos dobrego czy za to tez juz cos mozna takiego wmiare ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a co mi radzicie kupic jak mam 3000 zl :) ?? zbieracj jeszcze troche i cos dobrego czy za to tez juz cos mozna takiego wmiare ??nie wiem szukaj jakiegos kmx albo najlepiej honde crm 125 ale bedzie ci bardzo ciezko znalesc cos w dobrym stanie lepiej kupic cos tanszego i slabszego niz jakies stare gowno ktore po pierwszym zakrecie sie rozleci :icon_evil: pozdr :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a tak poza tematem , liczyles sie z kosztami utzrymania takiego sprzeta (sx 125)???? bo to nie jest 500zl na sezon a jakies 3000zl , lepiej kupic dt/kmx/crm 125 za 3000zl cos z tego wyrwiesz i tam nie trzeba dokladac takich pieniedzy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 to kup tego SXa i jak ci silnik padnie, to wstaw tam jednostke napedowa z ETZ 250 :crossy: nie smiac sie, co niektorzy tak robia i tanim kosztem maja moto z dobrym zawiasem i w miare silnikiem mimo to ja wolalbym miec moto bez kombinowania ;) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 raczej go kupie na interes :D pojezdze z tydzien zeby tylko sie nic nie spierd**** podrobie go i sprzedam :D bo kasa jest mala nawet ;) 2700 zl juz chce za niego <lol> :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Ja nie wiem co to za interes zrobisz ,jak dolozysz z 1 tys i kupisz sete 94-95 A zobaczcie na tego oszusta - RM 97 a w rzeczywistoci 91 tak samo z tymi RM 250 ale tam to tylko 2 lata min dodal :http://domin.otomoto.pl/index.php?sect=offer Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Seba350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 znaczy sie jakbym kupowal to nic bym nie dokladal :notworthy: Ale to jeszcze nic nie wiadomo bo jak dalej ten KTM nie bedize jechal tak jak ma jechac to nie biore ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi