Stifler Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dostałem do polakierowania wgniecioną i jakoś nieudacznie klepaną maskę i nie wiem jak sobie z tym poradzić.. jest pewien obszar ok 7 na 7 cm gdzie jest wyraźna górka ale jak się ją młotkiem puknie to albo wleci do środka i jest dołek albo wyjdzie tworząc górke... jak to wyrównać.. Jeśli dzisiaj tego sam nie zrobie to ide do blacharza... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) jeśli na masce to może kup jakiś tjuningowy wlot powietrza :biggrin: a tak na serio to bym spróbował położyć go na płaskiej powierzchni i wtedy klepać żeby wybrzuszenie nie zrobiło się wgłębieniem a póżniej szpachelek .. ale ja jestes raczej teoretykiem niż praktykiemposzukaj informacji na "forum lakierowanko" , google pomogą Edytowane 15 Czerwca 2007 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Blacha jest "przeciągnięta" czyli jest jej za dużo. Jak to nie musi być perfekcyjna robota to wciśnij, wyszpachluj i już.Z tego co wiem to na przeciągnięte blachy ie ma za bardzo sposobu. Jest jednak ryzyko że przy trzaskaniu pokrywą warstwa szpachli popęka w tym miejscu. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Browarny Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Może Ci się uda:http://www.metacafe.com/watch/501379/remov...with_airduster/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Maska musi być ładna bo to nowa toyota rav4... Juz dałem znajomemu blacharzowi i powiedział ze zrobi bez problemu.. zobaczymy jak bedzie..Ja postanowiłem się nie tykać bo moje próby naprawy nie przyniosły efektów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi