wadir Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam,chciałem się podzielić moją radością- wczoraj odebrałem mój pierwszy motocykl. Jest to Kawasaki VN750 z 1993r. Przejechałem nim ok 150km i jest jednym słowem FANTASTCZNY :icon_mrgreen: Musiałem nim przyjechać 100km do domu, pojechałem z bratem (jeździ już kilka lat) ponieważ nie wiedziałem czy dam sobie radę bo nie jeździłem prawie w ogóle motocyklem (nie licząć kilku kilometrowych pzejażdżej-ostatnia rok temu).Dałem radę :P Dojechałem sam, w sumie bez zmęczenia- wiem, adrenalina robi swoje. Trasa Gorlice - Rzeszów. Było trochę zakrętów ale ogólnie droga bardzo fajna. Jak dla mnie motocykl dobrze się prowadzi, bardzo wygodną pozycję no i olbrzymie przyspieszenie :) heh i tak odkręciłem pewnie maksymalnie troszkę ponad pół manetki :rolleyes: aha no i najlepsze: ma przerobione wydechy z których wydobywa się fantastyczny dźwięk :buttrock: Jak cos mi się przypomni to napiszę :banghead: a teraz idę :banghead: gdyz pogoda piękna :icon_evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 nie probuj odkrecac wiecej manetki na raziesluchaj starszych a dobrze na tym wyjdziesz szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratulacje zakupu, wklej jakieś fotki maszyny, do zobaczenia na szlaku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratulacje :biggrin: Wielu radosnych kilometrów życzę :biggrin: I jak będziesz mógł to zapodaj jakieś foty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 witaj w gronie, gratuluje i życzę Ci szerokości do zobaczenia na szlaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 witam w gronie posiadaczy kawasaki VN !!!!!!!!!! ;) :lalag: do zobaczenie na trasie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 witam,widze ze nie tylko ja sie ostatnio ciesze z nabycia nowego sprzeta:))oczywiscie gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratuluje i moja rada nie podpalaj sie na drodze jak zobaczysz innego moto, ktory jedzie troche szybciej od ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratki. Też zaczynałem od 750-tki. Będzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 No fajnie, fajnie. Grono milosnikow - wlascicieli kawasaki rosnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dołączam sie do Gratulacji. Do zobaczenia na trasie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam,chciałem się podzielić moją radością- wczoraj odebrałem mój pierwszy motocykl. Jest to Kawasaki VN750 z 1993r. Przejechałem nim ok 150km i jest jednym słowem FANTASTCZNY Musiałem nim przyjechać 100km do domu, pojechałem z bratem (jeździ już kilka lat) ponieważ nie wiedziałem czy dam sobie radę bo nie jeździłem prawie w ogóle motocyklem (nie licząć kilku kilometrowych pzejażdżej-ostatnia rok temu).Dałem radę Dojechałem sam, w sumie bez zmęczenia- wiem, adrenalina robi swoje. Trasa Gorlice - Rzeszów. Było trochę zakrętów ale ogólnie droga bardzo fajna. Jak dla mnie motocykl dobrze się prowadzi, bardzo wygodną pozycję no i olbrzymie przyspieszenie heh i tak odkręciłem pewnie maksymalnie troszkę ponad pół manetki aha no i najlepsze: ma przerobione wydechy z których wydobywa się fantastyczny dźwięk Jak cos mi się przypomni to napiszę a teraz idę gdyz pogoda piękna Pozdrawiam Gratuluje :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gratulacje,no to teraz pasuje jakiś zlocik zaliczyć i pochwalić sie sprzętem :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ...witamy w klubie :notworthy: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi