gulek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 czy to stukanie przy wbijaniu 1 i2 jest normalne w FZR600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jeśli jest to takie trochę głośne "klik" to chyba tak..przynajmniej u mnie jest taki stuk i się nie przejmuję... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Czasami stuknie głośniej, a nawet strzeli przy wrzucaniu jedynki jak po dłuższym postoju sklei się sprzęgło. U mnie z jedynki na dwójkę zawsze trochę głośniej zapnie niż na reszcie. Znajomi twierdzą, że norma :buttrock: Edytowane 14 Czerwca 2007 przez twizzter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacmiz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 czy to stukanie przy wbijaniu 1 i2 jest normalne w FZR600?U mnie w Hondzie jedynka to norma z dwojka juz lepiej.Jesli w Hondzie norma to u Ciebie tez :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 dzie :lalagki pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zapinaj na półsprzegle, albo nawet bez niego tą 2, powinno być ciszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff84 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 mi w bandziorze wali przy wlaczaniu 1 oraz 2 biegu ale sie tym nie przejmuje.dwujke co prawda da sie wrzucic bezszelestnie, ale trzeba technika odpowiednia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi