drzewulec Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Proponuje ustalić jakieś miejsce i czas zbiórki np. Sejny lub Ogrodniki, Stary Folwark(bedę się upierał), gdzyż nie wszyscy bedą jechac z Wawy a w sumie to byłoby fajnie dojechać do Wilna w kupie :wink: :crossy: Chetni na chwile obecną:- MeDeViLL- Tomek Kulik- DrSpławik- anulka- vigaCMHQ- klaudiusz +1- wieczny student- zoltecek- drzewulec- Pol_dek- wolkan- Jankes + 1- kendo +1Qrcze , uprzedziłes mnie :smile: Edytowane 2 Lipca 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 a ktoredy chcecie jechac? ale domyslam sie ze gdzies tam pisz grajewo w tym wypadku mozemy sie spotać dopiero w augustowie(jezeli bede jechał z kims) lub jezeli bede sam jechał to w szczuczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ustalajmy powoli miejsce zbiórek:1. Warszawa /bo z tego miasta najwiecej/ - miejsce i godzina.2. I gdzie dobija reszta.... i oczywiście godzina. 1 Proponuje Kino Wisła, Plac Wilsona godz. zbiórki 9.00, wyjazd 10.002 Stary Folwark 17.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 2 Stary Folwark 17.00 a gdzie to?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam całą Grupę, Pytanie do vigaCMHQ, drzewulec. Obserwuję kilka dni wątek, mam wieeeelką ochotę dołączyć do Was,czy jest szansa na okreslenie się z wyjazdem na tydz. przed??? pzr k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Witam całą Grupę, Pytanie do vigaCMHQ, drzewulec. Obserwuję kilka dni wątek, mam wieeeelką ochotę dołączyć do Was,czy jest szansa na okreslenie się z wyjazdem na tydz. przed??? pzr k Myślę że tak. Kazdy jest mile widziany. Im wieksza gruupka tym przyjemniej bedzie :P a gdzie to?? :D Stary Folwark 12 km od Suwałk (wojewódzka 653), nad jez. Wigry. Ok 35 km od granicy Edytowane 2 Lipca 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Myślę że tak. Kazdy jest mile widziany. Im wieksza gruupka tym przyjemniej bedzie :Dniom, tez tak mysle, bede kombinowal, dam znać niebawem co ze mnątrzymajta sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 1 Proponuje Kino Wisła, Plac Wilsona godz. zbiórki 9.00, wyjazd 10.002 Stary Folwark 17.00 kurcze - to jest 270 km wiec chyba 7 godzin to lekka przesada :) ja bym proponowal 15-tą, tam jakis obiadek, kawusia i dalej w droge :icon_razz: k_u_b_a - jestes mile widziany - tak jak każdy :biggrin:myślę że pomimo rezerwacji na 16 miejsc to nas nie wygonią jak dojedzie 2-3 osoby więcej :biggrin:A nawet jeśli to mamy duże pokoje i nawet jak kolejnych nie będzie to jakoś się upchniemy :PPP PS - a tak w ogóle to kto będzie spał :PPPP ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 KochaniPotwierdzam udział w wycieczce 27-29.07, DrSpławik solo ( no chyba, że stanie się cud :crossy: )Będę rozmawiał jeszcze z dwoma podróżnikami z poza forum. Może sie przyłączą. Proponuję również drugą godzinę wyjazdu z Warszawy po południu np 17-ta dla tych, którzy pracują w piątek. Tomek, wielkie dzięki za determinację w prowadzeniu tematu :crossy: A teraz krótki :crossy: Z Krakowa do Budapesztu można skoczyć w jeden dzień i wrócić, na miejscu serwują doskonałą kawę mrożoną, między Dolnym Kubinem a Bańską Bustrzycą jest milion zakrętów, Madziary nie wiedzą co to placki po węgiersku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a nie lepiej spotkać sie w Augustowie ?? wogole jak jest z 1 noclegiem spimy gdzies w polsce czy juz w wilnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 OK - no to rezerwację mamy zrobioną na 4 pokoje 4 osobowe. Uprzedziłem również, że może dojechać nas nieco więcej i usłyszałem w odpowiedzi że nie powinno być problemu i żebym jeszcze kilka dni przed samym przyjazdem jeszcze potwierdził - ogólnie - STRASZNIE MILI LUDZIE.I gadają po polsku :PPPPPP Info dodatkowe - w cenie pokoi mamy śniadanka a jeśli ktoś bedzie chciał sobie jeszcze "dojeść" jakiś obiadek, kolacja itp - to knajpka jest na miejscu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Chyba jednak zrezygnujemy ze zbiórki a Starym Folwarku poniewaz obawiam sie, że sie nie odnajdziemy(miejscówa skomplikowana i a żarłoczni brak). W zamian za to proponuje zbióreczkę w Sejnach przy ul 22 lipca 9 gdzie mieści się Domu Kultury Litewskiej i restauracja (ponoć mają wyśmienite Bliny, lub w miejscowości HołnyMejera (2 km od granicy), gdzie mam nadzieje też bedzie można cóś obchamrać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Drzewciu... jeśli uda mi się pojechać... To tylko tak, żeby już w piątek być na Litwie, a sobotę mieć całą na Wilno. Niestety skoro świt, w niedzielę, będę musiała ruszać na Kraków - mnóstwo kilometrów :buttrock: a bezwarunkowo w poniedziałek od rana mus być w arbajcie :( (szef na bank będzie czekał z bolesnym młotkiem motywacji... ;( ) Także, możemy zrobić tak, że utworzą się dwie grupy i połączymy się na miejscu w Wilne. Pierwsza zrobi podchody i wysadzi ewentualne barykady, a druga, na otwarte, podejmie odważny najazd na Litwę :D Proszę o uwagi, kto i co na to :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (...)Proponuję również drugą godzinę wyjazdu z Warszawy po południu np 17-ta dla tych, którzy pracują w piątek(...). jestem bardzo za :D w piatek jestem w stanie wyjechać najwcześniej o 15.00.....ale jeszcze nie wiem czy napewno vigaCMHQ dzięki za upchanie mnie w pokoju, jak miejsca nie bedzie to moto wszystkim bede pilnował :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 drzewulec - ---> dopiero teraz zaskoczylem ze ty chcesz przez OGRODNIKI na litwe wjechać :P)) Jako stały bywalec tamtych stron proponuje mimo wszystko przejście w BUDZISKU - ma to dwie zalety:1. Lepsza droga po stronie Litewskiej2. Zdecydowanie mniej TIR-ów. - jeśli ta droga to "Mikołajówka" jest ostatnią mieściną po naszej stronie przed granicą. Ale to tylko luźna propozycja :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi