MAYON Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) A można się jeszcze zgłosić?Ja i mój "plecaczek" czyli szanowna małżowina?Znajdzie się dla nas kawałek miejsca na nocleg na podłodze? Mogę spać "w nogach", bo już z rezerwacją większej ilości łóżek może być problem :icon_exclaim:.Na 100% czy jedziemy będę wiedział w połowie przyszłego tygodnia. My do ekipy I z Warszawy.Pozdrawiam Edytowane 20 Lipca 2007 przez MAYON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 ...myślę, że jest to spokojnie do ogarnięcia ;) ...ale zaraz, zaraz ...czy Ty przypadkiem nie wybierasz się do tego Wilna ...z żoną :icon_question: ;) :D :D :DWojtas czujny jak łasica :biggrin: .... bo jedzie z Paulą :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A teraz tak: Czy jest ktoś kto wyjeżdża z Warszawy rano w Piątek i zamierza lecieć tak 120-160 km/h ? :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A teraz tak: Czy jest ktoś kto wyjeżdża z Warszawy rano w Piątek i zamierza lecieć tak 120-160 km/h ? ;) :D ;) KLAUDIUSZ TY DAWCO :icon_question: :biggrin: :biggrin: ...jak sobie chcesz jeździć z takimi prędkościami ...to natychmiast zmiataj na TOR :biggrin: ...a nie na publiczne drogi :biggrin: ...nie dziwne, że później prawdziwi motocykliści mają opinie wariatów i szaleńców ...i chamów ...i pijaków ...i w ogóle zła wcielonego :D ...Twoja postawa jest naganna ...zastanów się nad sobą ...znam Cię z reala ...i wiem, że nie jesteś zły chłopak ...tylko, że chyba ostatnio mocno zbłądziłeś ...obudź się ...wyrwij się ze szponów opętania ...zadeklaruj postanowienie poprawy ...kup stodwudziesktępiątkę i jeździj zgodnie z przepisami ...powróć do uczestnictwa w oazach ...może jeszcze coś z Ciebie będzie ...wiem, że czeka Cię długa i trudna droga ...ale nie poddawaj się ...wiem, że dasz radę ...niech moc będzie z Tobą ...a jak jeszcze raz zobaczę, że myślisz i piszesz o tak szybkiej jeździe ...i dodatkowo szukasz kompanów do takich szatańskich procederów ...to osobiście dopilnuję abyś raz na zawsze zniknął z tego forum prawdziwych motocyklistów :D buahbauhabuahbauhbauahbauhbauhbu pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 KLAUDIUSZ TY DAWCO :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...jak sobie chcesz jeździć z takimi prędkościami ...to natychmiast zmiataj na TOR :biggrin: ...a nie na publiczne drogi :D ...nie dziwne, że później prawdziwi motocykliści mają opinie wariatów i szaleńców ...i chamów ...i pijaków ...i w ogóle zła wcielonego :D ...Twoja postawa jest naganna ...zastanów się nad sobą ...znam Cię z reala ...i wiem, że nie jesteś zły chłopak ...tylko, że chyba ostatnio mocno zbłądziłeś ...obudź się ...wyrwij się ze szponów opętania ...zadeklaruj postanowienie poprawy ...kup stodwudziesktępiątkę i jeździj zgodnie z przepisami ...powróć do uczestnictwa w oazach ...może jeszcze coś z Ciebie będzie ...wiem, że czeka Cię długa i trudna droga ...ale nie poddawaj się ...wiem, że dasz radę ...niech moc będzie z Tobą ...a jak jeszcze raz zobaczę, że myślisz i piszesz o tak szybkiej jeździe ...i dodatkowo szukasz kompanów do takich szatańskich procederów ...to osobiście dopilnuję abyś raz na zawsze zniknął z tego forum prawdziwych motocyklistów buahbauhabuahbauhbauahbauhbauhbu pozdr, wJak to mówi mój kolega "NIE WIEM CO BIERZESZ ALE JA TEŻ POPROSZE" ;) :D DO ODCIĘCIA :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Chciałbym się dopisać do listy wyjazdowiczow - czy mam gdzieś zadzwonić, coś zarezerwować? Jaka jest procedura?No i jeszcze raz poruszę temat przedłużenia pobytu o tydzień - naprawdę wszyscy chcą wracać od razu w niedzielę? Sporo nas jedzie, więc może jednak zbierze się kilka osób? Do Klaudiusza - ja się wybieram w piątek rano z wawy, chociaż - pomijając kwestię dawcy i braku owiewki- prędkość 160 jest blisko maksa mojej cebuli :P więc proponowałbym ograniczenie do ok 100 - 140 i wtedy się loguję na jazdę razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dawaj 'mla' - w razie co bedziemy bronic VFR-y własnymi ciałami :icon_evil: ...cut.... wszystko wskazowywuje na to, że zareprezentujemy z Niunią piatkowo-popołudniową grupę pościgową.... objuczając we dwoje VFRkę.... :crossy: ... tak więc szykujcie powoly jakieś wyrko dla nas ( starczy jedno )... ...aha... i nie zamykajcie drzwi.... :icon_evil: :icon_evil: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 wszystko wskazowywuje na to, że zareprezentujemy z Niunią piatkowo-popołudniową grupę pościgową.... objuczając we dwoje VFRkę.... :crossy: :crossy: :icon_evil: :clap: :icon_evil: I to jest właściwa postawa... Ja teraz znikam na 'wakacje na moto' które u mnie zaczynaja się jutro :crossy: Jutro Jurata, za tydzień via Giżycko do Wilna - zobaczymy się w Suwałkach. Jak znajde kawarenke to tutaj zajrze - a jak nie to telefonicznie poprosze o info jakby sie cos mialo dziać :icon_evil: Nara !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Gerard z ekipą przybędzie :wink: ;) :clap: ps.DO ODCIĘCIA :icon_rolleyes: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Gerard z ekipą przybędzie :crossy: :crossy: :crossy: ps.DO ODCIĘCIA :P :icon_mrgreen: :clap: :wink: :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam Na 99% będe (ten 1% to warunki nie zależne ode mnie), dołączę do kolumny gdzieś za Warszawą, dokładniegdzie to ustalę w piątek.Acha, piszę się na poranną piątkową grupę, moje prędkości to trochę takie emeryckie, ale się przystosuję :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A ja się dowiedziałem, że mam małe szanse na dostanie wolnego... Nawet gdyby udało się mieć wolną sobotę, to i tak w piątek pracuję do 17. No ale jeszcze powalczę, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A teraz tak: Czy jest ktoś kto wyjeżdża z Warszawy rano w Piątek i zamierza lecieć tak 120-160 km/h ? :banghead: A kiedy to jest rano? Bo jak np. 14. to czemu nie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (...) Her Komandir juz poinformowany ;)W papę chcesz? (...) Pokoje co prawda są zarezerwowane /5 pokoi 4-osobowych/ ale w razie co to coś się dokombinuje na miejscu. (...) Nie ma co dokombinowywać. Będzie jak za Bugiem - jedno na drugiem. W przypadku większej ilości zawodników niż łóżek, zastrzegam sobie zaproszenie Niuni do siebie, zaś Bandziora pewnie Wojtasik z Paulą przygarnie... To ja poproszę o dopisanie do listy mojej skromnej osoby + jeszcze jedna twarz na moto spoza forum (za którą ręczę głową ;) )Łojezu! Jedzie z nami hipertjuning gieeska zonersystem :) Bardzo się cieszę :flesje: (...) ...na stronie hotelu stoi, iż:Gościom hotelowym zapewniamy monitirowany parking, salę sportowo – rekreacyjną, pomoc zawodowych przewodników [...] ...co Wy na to aby wynająć przewodnika, który z nami w sobotę obskoczy miasto? ...zakładając (optymistycznie), że pojedzie 30-40% z zadeklarowanych osób ...to koszt na głowę takiej atrakcji nie powinien być wysoki... pozdr, wJestem za! (...) tak więc szykujcie powoly jakieś wyrko dla nas ( starczy jedno ) (...)Nie ma potrzeby. Jak wyżej wspomniałem, Wasza załoga zostanie rozparcelowana :cool: Gerard z ekipą przybędzie :D ;) :icon_evil: ps.DO ODCIĘCIA No, to mamy przewodnika z uprawnieniami woźnicy i praktyką w Zatoce Perskiej, oraz licencją taksówkarza :clap: Damy radę :) UWAGA!!! Osoby które nie mogą ruszyć w piątek z grupą poranną, proszę o dogadanie się i zebranie do kupy, jeżeli nie chcecie jechać osobno. HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) UPDATE CHĘTNYCH: Lista aktualna:- Tomek Kulik – Yamaha XJ900 Diversion- DrSpławik – Honda Africa Twin- Anulka – Honda NTV 650- vigaCMHQ – Honda Shadow VT600- klaudiusz – Suzuki Bandit GSF 1250S- wieczny student - Honda Africa Twin- zoltecek – KTM LC4 400 EXC- drzewulec – Suzuki GS500- Pol_dek - Yamaha XTZ 750 Super Tenere- wulkan – Kawasaki GPZ 900R- Jankes + 1 – Suzuki SV650 ?- kendo +1 – Yamaha Drag Star XVS 650- plooscva - Kawasaki ZX6-R- mario33 + 1 - Yamaha XJ600 Diversion + Honda Shadow Spirit VT750DC- Jaskiniowiec – Honda NX 650 Dominator- ruso + 1 – Suzuki Bandit GSF650S + BMW R1200ST- Robert L. – Honda Transalp- ROBSON + 1 – Honda CBR1100XX- elbarto – BMW F650GS- Karolina - Suzuki DR-Z 400 SM- wojtasik + Paula - Suzuki V-Strom 1000- Zbicniev- MAYON + 1- i prawdopodobnie rob_rocki – Aprilia Caponord W DALSZYM CIĄGU NIE WSZYSCY POTWIERDZILI SMS-em - poniże3j kontakt i procedura /dla przypomnienia/: NR TELEFONU - vigaCMHQ: 604 66 00 37lubNR TELEFONU - drzewulec: 694 34 38 68 Tak jak napisał Tomek: proszę każdego z uczestników o SMS-a zawierającego: - Nick- Imię.- dostepny numer GSDM- nr grupy /czyli czas wyjazdu/ - I (rano), II (po południu) Osoby dołaczające poza Warszawą - miasto startu i dopisek "SUWAŁKI" /tu dołączamy/ Edytowane 22 Lipca 2007 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi