mario33 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Nudziłem się :) więc: - Tomek Kulik – Yamaha XJ900 Diversion- DrSpławik – Honda Africa Twin- Anulka – Honda NTV 650- vigaCMHQ – Honda Shadow VT600- klaudiusz +1 – Suzuki Bandit GSF 1250S- wieczny student - ?- zoltecek – KTM LC4 400 EXC- drzewulec – Suzuki GS500- Pol_dek - Yamaha XTZ 750 Super Tenere- wulkan – Kawasaki GPZ 900R- Jankes + 1 – Suzuki SV650 ?- kendo +1 – Yamaha Drag Star XVS 650- plooscva - ?- mario33 + 1 - Yamaha XJ600 Diversion + Honda Shadow Spirit VT750DC- Jaskiniowiec – Honda ?- ruso + 1 – Suzuki Bandit GSF650S + ?- Robert L. – Honda Transalp- ROBSON + 1 – Honda CBR1100XX- elbarto – BMW F650GS- i prawdopodobnie rob_rocki – Aprilia Caponord Na razie 22 motocykle: 6 enduro (szeroko rozumiane), 6 ‘turystów’, 3 cruisery/choppery, 3 ‘ścigi’, 4 nierozpoznane Marki spisałem z profili więc uwagi pewnie będą... Edytowane 17 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mario Mistrzu dopiero teraz "zaskoczyłem", że Szanowna Małżonka pomknie na własnym moto a nie na plecaka. No :icon_mrgreen: wielki i :bigrazz: BTW szkoda że jedzie mała GS bo pasowalo by się przymierzyć do beemki przed zakupem... Trudno, co robić :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Spławiku :icon_mrgreen: trzeba było się przymierzyć do tej na Okeciu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mario Mistrzu dopiero teraz "zaskoczyłem", że Szanowna Małżonka pomknie na własnym moto a nie na plecaka. Inaczej w życiu by nie pojechała. Jak ma 'plecakować' to ma minę jakby żabę zjadła... Po to mamy dwa motocykle... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Spławiku ;) trzeba było się przymierzyć do tej na Okeciu :notworthy:Tak się składa, że akurat wtedy lądowałem i kosztowała mnie godzinny spacer z walizką... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 W ramach patronatu i pomocy chorążym, wnioskuję (nie zarządzam, bo to nie moja brocha na tym wyjeździe), żeby każdy znał numer komóry do obu chorążych i przesłał im swój numer na PW.Zatem, Przemek i Tomek proszeni są o upublicznienie swych namiarów GSM poniżej, zaś reszta do szybkiego wysłania wiadomości zawierających imię i nazwisko oraz wspomniany numer.Spocznij!!! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Pożyczyłeś swoje moto ?!? i to takie moto ?!? I to w taką podróż ?!? :clap: O ja Cię... Podziwiam, ale przyznaję, że ja bym takim altruistą nie był... :clap: Szkoda, bo duży GS to mój cel w świecie motocykli... :clap: Plan był taki, że i tak miałem nigdzie nie jechać przez 2 tygodnie, a po co sprzęt miał stać w garażu, skoro może zwiedzić kawałek świata. Kolega zaplanował trasę na 7 tysięcy km.Nie chodzi o altruizm, a o praktyczne podejście do tematu :) BTW szkoda że jedzie mała GS bo pasowalo by się przymierzyć do beemki przed zakupem... Trudno, co robić :banghead: W takim razie, będzie pretekst do kolejnego wyjazdu ;-) Edytowane 17 Lipca 2007 przez elbarto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dopiszcie prosze moja Karoline. Her Komandir juz poinformowany :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Dopiszcie prosze moja Karoline. Her Komandir juz poinformowany :icon_mrgreen: Na nowym HD ? ;) Sama ? Edytowane 18 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Na nowym HD ? :icon_mrgreen: Sama ? Nie, na nowej DR-Z 400 SM ;) Sama :evil: Edytowane 18 Lipca 2007 przez Riccardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Lista aktualna: - Tomek Kulik – Yamaha XJ900 Diversion- DrSpławik – Honda Africa Twin- Anulka – Honda NTV 650- vigaCMHQ – Honda Shadow VT600- klaudiusz +1 – Suzuki Bandit GSF 1250S- wieczny student - Honda Africa Twin- zoltecek – KTM LC4 400 EXC- drzewulec – Suzuki GS500- Pol_dek - Yamaha XTZ 750 Super Tenere- wulkan – Kawasaki GPZ 900R- Jankes + 1 – Suzuki SV650 ?- kendo +1 – Yamaha Drag Star XVS 650- plooscva - Kawasaki ZX6-R- mario33 + 1 - Yamaha XJ600 Diversion + Honda Shadow Spirit VT750DC- Jaskiniowiec – Honda NX 650 Dominator- ruso + 1 – Suzuki Bandit GSF650S + BMW R1200ST- Robert L. – Honda Transalp- ROBSON + 1 – Honda CBR1100XX- elbarto – BMW F650GS- Karolina - Suzuki DR-Z 400 SM- i prawdopodobnie rob_rocki – Aprilia Caponord 23 motocykle: 9 enduro (szeroko rozumiane), 6 ‘turystów’, 3 cruisery/choppery, 5 ‘ścigów’ Edytowane 18 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 NR TELEFONU DO MNIE: 604 66 00 37 Tak jak napisał Tomek: proszę każdego z uczestników o SMS-a zawierającego: - Nick- Imię.- dostepny numer GSDM- nr grupy /czyli czas wyjazdu/ - I (rano), II (po południu) Osoby dołaczające poza Warszawą - miasto startu i dopisek "SUWAŁKI" /tu dołączamy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Przyłączam sie do prośby i powtarzam swój numer 694343868. Jeżeli komuś cóś wypadnie i nie będzie mógł pojechac, także prośba o tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 proszę każdego z uczestników o SMS-a Przyłączam sie do prośby Wykonane. Smsy poszły na oba numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja w kwestii formalnej. Ponieważ nie jeżdzę codziennie motocyklem za granice, jak co poniektórzy, chciałbym prosić o info, co warto wziąc ze sobą. Ja wezme:- SPRAWNY motor,- ważne dokumenty,- ubrania,- wygodne buty do ganiania,- osobisty zestaw myjąco-zeskrobujący, - jakieś narzędzia (jakie?? - proszę o poradę),- kombinezon p.deszcz,- spray do łatania opon,- troche waluty (jakiej i ile??),- apteczkę. Prosze o uzupełnienie tej listy, w razie potrzeby. Czy warto brać np. śpiwór i karimatę? Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi