piotrzx12r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ratunku ludziska bo burza idzie a w moim zx12r iskry niema wiem ze zaraz istry mogą być ale jednak wolałbym wiedzieć czemu nie ma iskry na świecach motorek jest po upadku jakieś rady luuudzie litościii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ratunku ludziska bo burza idzie a w moim zx12r iskry niema wiem ze zaraz istry mogą być ale jednak wolałbym wiedzieć czemu nie ma iskry na świecach motorek jest po upadku jakieś rady luuudzie litościiiSory za ofa, ale o czym Ty do nas rozmawiasz? :icon_mrgreen: Ja nic nie kapuję, o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrzx12r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Sory za ofa, ale o czym Ty do nas rozmawiasz? :icon_mrgreen: Ja nic nie kapuję, o co chodzi?ok niemogę odpalić motocykla rozrusznik kręci iskry na świecach brak ? jaki tego powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ok niemogę odpalić motocykla rozrusznik kręci iskry na świecach brak ? jaki tego powód?Już wiem. Zobacz w innym swoim temacie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrzx12r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Już wiem. Zobacz w innym swoim temacie. Powodzeniadzieki tobie tez powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 po upadku to ci się kable może przetarły gdzieś albo sam nie wiem ... weż miernik i szukaj aż znajdziesz Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jak po upadku to sprawdzic nalezy impulsator/y i polaczenia kablowe na calym moto - slyszalem o przypadkach gdzie wlasnie siadala elektryka pod pokrywa altka po slizgu , ostatnio koles robil elektryke w ZX6 moto bylo po slizgu i alternator poszedl w PIS...du ;) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrzx12r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jak po upadku to sprawdzic nalezy impulsator/y i polaczenia kablowe na calym moto - slyszalem o przypadkach gdzie wlasnie siadala elektryka pod pokrywa altka po slizgu , ostatnio koles robil elektryke w ZX6 moto bylo po slizgu i alternator poszedl w PIS...du ;)dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ratunku ludziska bo burza idzie a w moim zx12r iskry niema wiem ze zaraz istry mogą być ale jednak wolałbym wiedzieć czemu nie ma iskry na świecach motorek jest po upadku jakieś rady luuudzie litościii Bardzo prosze o padawanie konkretnych informacji w temacie ( ratunku ludziska ) nic nie mówi konkretnie.Oczekujesz konkretnych odpowiedzi, zadaj konkretne pytanie z odpowiednim tytułem. To taka rada na przyszłość pozdro Pipcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi