czarczi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 witamtak jak w temacie potrzebuje czesci do mojego ktm ( sx 520 z 2002r ) mianowicie :korbowodzawory ssace i wydechowe (stalowe) sprezynki zaworoweuszczelniacze zaworowlancuszek rozrzadulozuska na waluszczelke pod cylinder,uszczelke pod glowice,uszczelke pod pokrywe sprzegla nigdzie nie moge tego znalesc , a bardzo pilnie ich potrzebujeprosze nie przenosic tego tematu to dzialu sklep itp gdyz tam malo osob zaglada , a potrzebuje tych czesci jak najszybciej :icon_biggrin: :D pozdro ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 ŁódźProfi Artur Stoll al. Włókniarzy 3891-089 ŁódźTel: 042 651 44 98, 651 57 07Kom: 0 602 59 99 99[email protected]www.honda-profi.com.pl Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) taaa ,leon u nich byl i oni mu powiedzieli ze czesci moga byc na przelomie lipca i sierpnia ;/ pozdro Edytowane 12 Czerwca 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Próbowałeś w Rapidzie Poznań? 061 8720 720.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 nie jeszcze nie , jutro z rana zadzwonie , wielkie dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 coś sie ostro sypneło czy kupiłes do roboty? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 witamdzwoilem do rapida ale maja bardzo drogie te czesci i wkoncu zamowilem w aunerze, a z moto to bylo tak jak go kupowalem to nic nie szumialo ani nie stukalo poprostu silnik byl igla, ale po 10 minutach jazdy pekla sprezynka na jednym zaworze i wpadla w lancuszek rozrzadu on pekl i kazdy juz chyba wie co sie dalej stalo ;/ wszystko jest do wymiany , naszczesci nicasilu nie tknelo (uff) pozdro pssprzedawca zgodzil sie na pokrycie kosztow naprawy 50/50 wiec wydaje mi sie ze jak za motocykl za 9800zl +jakies 1800zl za naprawe z mojej strony ( to po remocie mi sie oplacalo bo za 12 600 zl nie kupie sx 520 z 2002 r z praktycznie nowym silnikiem ) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) witamdzwoilem do rapida ale maja bardzo drogie te czesci i wkoncu zamowilem w aunerze, a z moto to bylo tak jak go kupowalem to nic nie szumialo ani nie stukalo poprostu silnik byl igla, ale po 10 minutach jazdy pekla sprezynka na jednym zaworze i wpadla w lancuszek rozrzadu on pekl i kazdy juz chyba wie co sie dalej stalo ;/ wszystko jest do wymiany , naszczesci nicasilu nie tknelo (uff) pozdro pssprzedawca zgodzil sie na pokrycie kosztow naprawy 50/50 wiec wydaje mi sie ze jak za motocykl za 9800zl +jakies 1800zl za naprawe z mojej strony ( to po remocie mi sie oplacalo bo za 12 600 zl nie kupie sx 520 z 2002 r z praktycznie nowym silnikiem ) ;) oby było tak jak mówisz Czarczi na kiedy części mają przyjść ?? Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Camaross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 do sorde mam je miec u siebie w domu , zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi