bart90dt125 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mam dylemat, co kupić, yamahe dt80 lc2 czy honde crm 75??Jakie są plusy każdego z tych motorków, i który lepiej kupić??chciałbym pominąć tylko kwestię części bo do obu jest ich masa na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Najpierw poczytaj :biggrin: A jak dla mnie DT 80 bardzo przyjemne moto. Mocy nie zadużo, ale na początek wystarczy. Ale po co ty zadajesz takie pytania jak masz DT 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 zadaje takie pytania bo kumpel chce kupić, a ze ja akurat mam "rękę" do mechaniki to prosił żebym mu doradził, a czasem lepiej spytać innych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 zadaje takie pytania bo kumpel chce kupić, a ze ja akurat mam "rękę" do mechaniki to prosił żebym mu doradził, a czasem lepiej spytać innych,NA JEGO MIEJSCU NIE KUPOWALBYM ZADNEJ 80 JA ZACZYNALEM OD 125 DOKLADNIE OD KAWASAKI KMX 125 TO MOTO MOIM ZDANIEM JEST IDEALNE NA POCZATEK PO CO SIE BAWIC W MOTOROWERY?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Oczywiscie ze CRM lepiej wyglada i mam ocniejszy silnik.JEst lzejsza.CRM :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 co tu dużo mowić dibo poprostu HONDA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Nie zebym nie lubil dt ale odwieczy jej problem to waga.co w terenie srednio sie spisuje.Crm ma 16km i jest bardziej agresywna:)Bierz CRm albo MTx 80r2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) ziele .... a nie honda Bardzo inteligentne rozwiazania mocowanie kosza na zabezpieczenie segera poprostu inteligencja!! Tak samo ustawienie tylnego kola jak w komarku. I nie wiem na czym mam sie wzorowac zeby ustawic prosto kolo. Nooo to sa rozwiazania HONDY kazdy sobie tak ta marke chwali... nigdy wiecej hondy bierz dt moze jest ciezsza ma troche gorsze zawieszenie i przedni hamulec ale za to ma lepsze rozwiazania w silniku. Mniej pali i dla mnie owiele ladniej wyglada Edytowane 13 Czerwca 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 W przypadku tych dwuch motocykli o wiele lepsza jest honda. Dt do takiego crm-a sie chowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi