kalosh Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam.Przeglądając filmy znalazłem taki:http://youtube.com/watch?v=nc6fBIc_L8A w 44 sekundzie motocykl dziwnie się zachowuje. Co to jest i czy może to się przytrafić przy normalnej jeździe (nie stunt) i jeżeli tak to jak tego uniknąć?Pozdrawiam kalosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Shimmy - czy może się zdarzyc podczas normalnej jazdy ? - zalezy jak ta normalna jazda wygląda :) Mi osobiście najczęściej shima pojawiała sie przy szybkiej jeździe na nierównej drodze - montaż amortyzatora skrętu załatwił sprawę. Poszukaj na forum bo o shimmy było wiele razy. Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Przecież to zwykła shimma jest :) Pisano na forum z 1000 razy, poszukaj. Może się zdarzyć, najlepiej unikać kupując amor skrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 serio myslicie, ze w tym moto nie bylo amora? albo sie zepsul? albo byl za malo skrecony? hmmmmm cos mi sie wydaje, ze raczej nie... co nie znaczy, ze wiem dlaczego takiej szimy dostal :bigrazz: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Przecież to zwykła shimma jest rolleyes.gif Toć jak bym wiedział że shimma to bym nie pytał:) Ok dzięki.Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 serio myslicie, ze w tym moto nie bylo amora? albo sie zepsul? albo byl za malo skrecony? hmmmmm ZIomuś, an pewno miał i to na pewno miał skręcony na maxa. Ten filmik jest z wyścigu TT na wyspie Man a tam jak zapewne wiesz chłopaki napierdalają >250km/h po zwykłych ulicach i nie rzadko zaliczają skoki a'la Małysz, więc sądze że w takich warunkach jak sprawy potoczą się chu*owo to żaden amor choćby qrwa ze złota był Ci nie pomoże :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mi osobiście najczęściej shima pojawiała sie przy szybkiej jeździe na nierównej drodze ''pożądnej'' ( takiej co wyrywa kiere z rąk) shimmy nie da się opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi