czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 witam jestem pod wrażeniem dzieła jeśli ufasz maszynie to ok szerokości i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nagranego nie mam ale robi cos takiego http://www.bikepics.com/pictures/1028103/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nagranego nie mam ale robi cos takiego http://www.bikepics.com/pictures/1028103/ Co ty do baku wlałeś :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 paliwo lotnicze pewnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Byłeś w sobotę w DD tak :) Wiedziałem, że gdzieś widziałem już Twoje moto (właśnie w tym temacie na forum), podszedłem pooglądać z bliska ale zmyliła mnie jedna rzecz, kojarzyłem aerograf na baku, jednak nie pasowała mi ta cała czarna prawa strona, kojarzyłem że powinien tam być też jakiś aerograf. Teraz już widzę, że jest on tylko po lewej stronie. Fajna maszyna ;) , patrząc na fotki przed reinkarnacją i na te po stwierdzam, że.. takie cuda to robi tylko X-Zibit w PIMP MY RIDE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Peny a ty skad wiesz :D - pracujesz moze w JW 3463 ? Foto zrobione w Brnie podczas nocnego koncertu a ze nie mielismy grila to trzeba bylo sobie jakos radzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal141979 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Pikne moto !!!! Naprawde z takiej kupy cześci złożyć takie cacuszko to blisko cudu graniczy !! (: :) Szerokiej drogi i długiego żywota motoka życze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi