Infanati Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 hey=> http://www.powiat.brodnica.net/noclegi/zbiczno.phptutaj masz wykaz noclegów w Zbicznie i okolicy z adresami i nr tel :buttrock: Mnie niestety nie będzie w Zbicznie :evil: dopadła mnie praca :crossy:niby mam nocki, ale nie miałabym jak się zabrać na jeden dzień tylko :clap:więc życzę wszystkim świetnej zabawy :icon_evil: Pozdrawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) sprawa jest taka czy tam są jakieś domki czy pokoje do wynajęciaproszę o szybką i konkretną odpowiedź albo nr kontaktowy do tego ośrodka...sprawa jest taka ...na samym polu biwakowym (jak nazwa wskazuje) domków czy pokoi nie ma...ów pole namiotowe jest tu:http://mapa.szukacz.pl/?&n=53,34190&e=19,4...20MOTOCYKLISTÓW...więc ewentualnie szukaj czegoś w pobliżu ...z tego co się orientuję najbliżej położonym ośrodkiem jest: http://www.podsosnami.pl/ ...tyle, że chyba nie ma tam wolnych miejsc w ten w-end ...tak czy srak ...powodzenia ...albo nie kombinuj tylko bierz pałatkę ...i koczuj z nami na polu :P NAMIARY NA POLE BIWAKOWE: Dla GPS'owców (i nie tylko) zapodaje namiary na miejscówkę (współrzędne dzięki JareG'owi :cool: )N = 53°20'30,8'' = 53,3419° = 608615 m (1992)E = 19°25'30,1'' = 19,42504° = 528290 m (1992) ...a dla nie GPS'owców (i nie tylko ;) ) opis pola oraz 'Jak dojechać' jest na stronie poniżej:http://www.zbiczno.brodnica.net/pole_biwakowe_grzmieca.htm Do zoba w Zbicznie,w ....OVER. DOPISANE:...aha ...w sobotę (14.07.2007) odbędzie się inscenizacja bitwy pod Grunwaldem (to około 70km od Zbiczna) ...i część forumowiczo-zlotowiczów ...planuję się tam udać ...wiecej info na: http://grunwald.hanzeatycki.pl/ Edytowane 12 Lipca 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ...no to czas ruszać pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) ...no to czas ruszać pozdr, w Za prawdę... dobrze gada... ...czas ruszać.... :icon_twisted: Edytowane 13 Lipca 2007 przez mla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Było całkiem w cipke :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ano fajowo było...ale niedziela rano error: kac i brak samopoczucia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Tak się bawi, tak się bawi... KRAKÓW :wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Tak się bawi, tak się bawi... KRAKÓW :cool:.Miszczu do tablicy cie wywołali... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Fajna imprezka... ...troszki się dzialo... :P :P :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Hehe, my sie z Greedem wybraliśmy bez mapy co w efekcie dało jakieś 30km kręcenia się po Zbicznie i okolicach w poszukiwaniu was, zahaczając o wiejską imprezę (dyska, dupy i BMW z niebieskimi neonami :biggrin:) i parę grup harcerzy :icon_mrgreen: . A jak zajechaliśmy, to już było tak cicho i tak ciemno, że myśleliśmy, że poszliśta spać. Na szczęście niedługo po zajechaniu usłyszeliśmy gdzieś w lesie imprezowicza, którym okazał się Miszczu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Było w cipke, tylko szkoda ze tak pozno przyjechalismy. Za to powrót to była masakra i walka o przetrwanie. Prawda Michał? Dobrze ze stróżów prawa nie spotkalismy po drodze.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No ja byłem gruz jak tylko wlazłem do domu. Nie chcę powtarzać, następnym razem jedziemy na pierwszy dzień imprezy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ano bylo wpytke :biggrin: :biggrin: . (Aczkolwiek ta wodka do odciecia to byl zly pomysl :flesje: :lalag: ). Dzieki wszystkim za imprezke ^^. Potem stwierdzilem, ze trza jechac nad morze skoro juz tak daleko jestem. Od piatku do poniedzialku rano (kiedy to wrocilem do Krakowa) natkluklem 1638km :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Miszczu to byla najdluzsza podruz tadka :lalag: .... i ten twoj skok do tylu + salto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Tadek, dzięki za "małą" wycieczkę :P :P czekam na fotki :)Ty natłukłeś 1638km w 3 dni? co powiesz na to, że ja natłukłam 3.000km w 4dni? :) tzn. 1.500km do Czech po moto i z powrotem + Zbiczno + morze :lalag: i na to wszystko 15h snu :D Edytowane 17 Lipca 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi