komalo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 W weekend 16-17 czerwca 2007 na Torze Poznań jest impreza dla klientów Yamaha Poland. Czy ktoś był może na podobnej imprezie w latach poprzednich? Jak wrażenia? Zamierzam się wybrać tylko nie wiem czy warto 'telepać się' z Warszawy. Może są inni chętni na podróż z Warszawy, żeby zebrać się w grupę? Chciałbym pojechać w sobotę rano (na miejscu gdzieś 12-13) i wracać w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Na niezniszczalni.com wyczytałem, że ma być ciekawie :D Wejdź tam i poczytaj :wink: Ja kupiłem w salonie, ale się nie wybieram niestety :( Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A co napisali? Bo dział forum "Imprezki i spotkania" dostępny jest tylko po zalogowaniu a nie chce mi się czekać na login. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 W ub. roku byliśmy z kolegami w Brnie na Yamaha Days. Było fajnie. Dużo motocykli do testowania. Inna sprawa to organizacja jazd - naprawdę stało się w kolejkach sporo, aby wypełnić swój kupon i zapewnić miejsca do jazd testowych. Jazdy oczywiście z przewodnikiem, żadnej samowolki. Po torze jazdy 20-minutowe. Catering w cenie, także piwo. Hotele już płatne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 I jak? Nikt nie był w poprzednich latach i nikt się nie wybiera w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Impreza jest zamknieta , a z tego co wiem lista chętnych została dzisiaj zamknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 pozatym trzeba miec sprzet z polskiego salonu i zaproszenie wysyłał diler :] inaczej sie nie dostaniesz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wiem, wiem. I ja te wszystkie warunki spełniam. Szukam tylko innych, którzy również je spełniają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi