Arni22222 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 vectra ładne autko ja osobiście polecam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A może astra? Jeżdżę astrą z silnikiem 1.7 td , polecam mały apetyt na paliwo :icon_biggrin: i jak narazie bezawaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 "FORD GÓWNO WORT A FIAT JEGO BRAT" oooooo wypraszam te słowa .. dotyczące Fiata :P chyba że miałeś przyjemność użytować Fiaty wyklepane poza włochami...... U mnie w rodzinie było sporo fiatów.. i wbrew opinią są mało usterkowe... ale trzeba dbać o oleje części itp...najbardziej milej spominam Uniaka 900 na gaznikach produkcji włoskiej jeszcze . co prawda wygladało jak Tico , ale i tak matka tym śmigała. i nigdy się nie zje.....ł na drodze.. a rdza też się nie pojawiała , może dlatego że nie u nas produkowany? obecnie mam 3 punciawkę nabite 80 000 . i też bez problemów... i jak na silnik 60 koni mało pali.... moim zdaniem IM NOWSZY TYM LEPSZY>>> powodzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Polecam cos z grupy VW (golf III, vento) & Audi (80B4) z silnikiem 1,9 TDI :P Edytowane 14 Czerwca 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Co do fiata to mówię o wersjach z silnikami diesla. To jest tylko porażka. Uno i Punto fajne samochodziki. Sam na podwórku mam Cinquocento 700 (słaba blacha) i malucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 "FORD GÓWNO WORT A FIAT JEGO BRAT"Ale pierd*lisz głupoty. Fiat to jego brat. Normalnie śmiać mi się chce. Ludzie ubzdurali sobie, że wszystkie fordy, fiaty i francucy to gówno nie auto... W 98 kupiliśmy Fiata Palio Weekend 1,6 benzyna 106 KM. Mamy go do teraz . Narobiliśmy 140000 km i jedynie co się stało w aucie to odpadł tłumik jak jezdziłem po lesie i w pewnym momencie zachaczyłem o korzeń ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Stary ty mówisz o fiacie z lat 98. W tedy to jeszcze robili coś sensownego :notworthy: Ale porównując fiata z początku lat 90 z innymi markami typu VW to on raczej słabo wypadnie. Aktualnie fiat ma ciekawą ofertę. Jedynie co mi sie w nim nie podoba to przestarzałe silniki, które dalej pakują do nowych samochodów. A po drugie to rozmawiamy o silnikach DIESLA, a nie silnikach benzynowych!!! Edytowane 15 Czerwca 2007 przez lukasz_vip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 O.K. A co myślicie o Volvo S40, lub o Mitsubishi Carisma. Wiem że droższe, ale może naskrobię 15000. Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jedyne i niesmiertelne TDI jest naturalnie w VW golfie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 "FORD GOWNO WORT A FIAT JEGO BRAT" a z tym Palio to wogole pojechales:) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 "FORD GOWNO WORT A FIAT JEGO BRAT" a z tym Palio to wogole pojechales:)O so chozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jeśli nie zależy Ci zbytnio na wyglądzie, to może Toyota Corolla E10 (z lat 92-96). Kuzyn swego czasu miał takie cudo, tyle że w benzynie i całkiem przyjemnie śmigało... Co nie zmienia faktu, że gdybym to ja dysponował takim budżetem to chyba jednak Vento :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 O.K. A co myślicie o Volvo S40, lub o Mitsubishi Carisma. Wiem że droższe, ale może naskrobię 15000. Narka. Mój tata ma volvo v40 r1998 to jest to samo co s40 tylko inny tył.Jeśli chodzi o diesla to nie wiem czy za 15 wrwiesz dobrą sztukę może jak sprowadzisz. Jak Ci się podoba to bierz w środku na mój gust w ogóle mi sie nie podoba ale reszta w kit części nie tak tanie i nie za drogie silnik też jak na 1.9tdi w mieście pali 10L możę coś rozregulowane czy co ale tle nie powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 1.9 TDI to góra 6l w mieście. Jeżeli chcecie diesla to tylko silnik 1.9. Są one bardzo wytrzymałe, a po tuningu mogą mieć nawet 300KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Volviak dobrza rzecz no wiecie ,,Bezpieczne Auto " :( pzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi