Kwiatek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dobra ziąąą nie kozacz tylko weź się za robote, bo nie Ty pierwszy kozaczysz co to nie pozmieniasz ;] zrobisz, dotrzesz to nagraj film jak to jeździ i sie pochwal :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nolaan Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 no to biore sie za robote trzymajcie kciuki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gasbox wielka ściema. Obniżył w nieznacznym stopni spalanie, ale jak chodzi o obroty to z gasboxem czy nie to samo. dobra nie bede sie z tobą kłóciłbo nie na tym oparte jest to forum ale na odpalonym skuterze ściśnij sobie ten wężyk od gasboxa. i powiedz co się w tedy dzieje.! na gasboxie skuter jest trochę żwawszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 dobra nie bede sie z tobą kłóciłbo nie na tym oparte jest to forum ale na odpalonym skuterze ściśnij sobie ten wężyk od gasboxa. i powiedz co się w tedy dzieje.! na gasboxie skuter jest trochę żwawszy!!Oj kolego. Może u ciebie. Ale u mnie to poza spalaniem reszta jest tak samo, i ścisnąłem wężyk i co tam samo chodzi.Ja nie mam zamiaru się kłócić tylko mówię jak jest u mnie, jeżeli u ciebie jest inaczej to gratuluję hmnn widocznie mój skuter nie bardzo chciał zaakceptować gasboxa :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi