KUBAS007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 nie mam czasu szukac i zakładam nowy temat mam yamahe DT 50 91r i jka mam ustawic mieszanke gdzies jest podobno jakas sruba od obrotów iglice mam jakąs dziwna bo jest taka w kszatałcie stozka i nie mozna jej chyba przesunąc pytam sie o to bo biore sie za wyjecie dławnika jezeli jest a czytałem ze jak sie cos zmienie w tłumniku to trzeba ustawic gaznik bo na niskich zle chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 jeśli nie masz czasu oddaj motor do mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 15-letni śmierdzący leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi