Cender Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Witam,Potrzebuję pilnej pomocy - mianowicie smigam C3 (rocznik '98) pozyczona od kumpla. Moto bylo w serwisie w Honda Plaza i wyczyszczono tam gazniki i zainstalowano Dyno Jet. Niestety po tym zabiegu zupelnie stracil dół, jest anemiczny, pracuje nierówno i gaśnie. Zupelna padaka :-( Podejrzewam że panowie spece w Honda Plaza wstawili nowe dysze ale nic nie wyregulowali w gaźnikach.Pytanie do Was - czy mogę jako totalny laik coś z tym zrobić i najważniejsze JAK? Bede wdzieczny za wszlekie info - planujemy wypad z kumplami w sobote i chcialbym zrobic cokolwiek by moto nadawało sie do jazdy. Dzieki, Cender Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Cender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wracaj do serwisu, niech kombinuja. Nie ma lekko, ja bym walczył do skutku (jako serwis oczywiscie) :). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Podejrzewam ze Moto plaza nic to nie zdziala - panowie na hasło Dyno Jet zrobili takie oczy :biggrin: Nadzieja w tym ze Kędzior jutro pracuje i wyregulują mi to na hamowni ale mam przeczucie niestety nie bedzie pracował. Moge sam pokombinować ale żebym wiedzial które śrubki przykręcic/odkręcić - wiele gorzej być już nie może :) Pozdro,Cender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Srubkami nic nie pokrecisz, Dyni Jet, to dysze, iglice, spreżyny przepustnic itp. Nie wiem co pokręcili. Ostatnio montowalem taki zestaw do XJR 1300 i moto smiga jak złoto :) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi