Rafal_akros Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dobra sprawa rozwiązana nie chodziło o wyłącznik na kierownicy tylko o awaryjny wyłącznik przechyłowy, rozbebeszyłem go i okazało się że się zawiesił. :icon_arrow: :bigrazz: Dziękuję wszystkim za pomoc, nie wiem jak wy ale ja idę na :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ooo, ciekawe. Fajnie ze jakos sie to udalo rozwiązać. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 nie wiedzialem ze takie cuda sa w moto :icon_mrgreen: czemu to ma sluzyc ? gasi silnik podczas gleby ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) czemu to ma sluzyc ? gasi silnik podczas gleby ?Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, efektem ubocznym jest odcięcie zapłonu przy 240 na autostradzie. Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Rafal_akros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A można to w jakiś sposób odłączyć? Juz słyszałem o uszkodzeniu tego elementu kilkaktotnie. Żadko kto kiedy wiedział co w moto jest uszkodzone, niby wszystko grało ale jednak.... a moto jeździło i pokazywało bład. Naprawiam troche motocykle (bardziej te starsze), ale osobiście nie spotkałem się z tym czymś i chyba bym niechciał :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaczelo byc stoaowane razem z ukladami wtryskowymi i skomputeryzowanym zaplonem, czyli wystepuje we w miare nowych sprzetach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-keks Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Rafał pamietasz moze jakie miales objawy tej usterki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi