boom Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem CBR 1000f jednak myślę już o zmianie. Wpadła mi w oko hayabusa. Proszę o Wasze opinie warto kupować a jak nie to co biorąc pod uwagę moje zadowolenie z CBR - y? Uprawiam raczej turystykę z lekkim zacięciem sportowym. Moim zdaniem do Hajki musisz byc bardziej sportowcem,z lekka nuta turystyki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Moim zdaniem do Hajki musisz byc bardziej sportowcem,z lekka nuta turystyki sport nie waży ćwierć tony ;) ale ogolnie to spoko, przesiadka z cebry to same plusy, tylko olej co 6 000 , XX ma co 12 000 VFR także , Twoja cebra pewnie także. Z największych minusów które mogę zarzucić Hayce to spora waga, mała poręcznośc i hamulce nie robiące wrażenia a przy tej mocy mogły by być skuteczniejsze a nie tylko stwarzać pozory zajebistych (ale do tych "wad" jesteś pewnie przyzwyczajony latając poczciwą 1000F :), wiem , że następny sprzęt będzie duuużo lżejszy. O ile Haykę sie uda puścić do ludzi wiosną ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Widze Rudy, że Ci gracja Hayki nie podeszła... :wink: To nie to samo co typowy sport, to jest za*ebista żonglerka, co nie? :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) bardzo chętnie zobaczę porównanie XXa, buzy i jak by się dało to zzr1400. Nie wiem czy widzieliście kiedyś filmy od Fastbikes (rob frost, shane byrne) Mach 2 i 3. Testowali w nich hajke, XXa, zzr1100,zx-12, r1. Jeżeli ktoś możę udostępnić o giga miejsca na serwerze to wrzucę. Tutaj jest ten film. Szkoda tylko, że jakość taka słaba. Ale dają grubo :icon_mrgreen: Edytowane 22 Grudnia 2009 przez Yosarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Widze Rudy, że Ci gracja Hayki nie podeszła... To nie to samo co typowy sport, to jest za*ebista żonglerka, co nie? Niop ! :) Choc typowego sporta nie miałem to miałem vfr która była o wiele wiele bardziej poręczna, haya ma moc , tyle , ze trudno sie ją wykorzystuje choć jak widać kozaki z FB dają sobie radę. Myślę , ze jakiś litrowy K1-K4 (nie są aż takie filigranowe) dałby mi wiecej frajdy, podobnie jak jakaś SP-1 lub TLR ... Haya to kloc, dobry do turystyki, jest ekonomiczna b. pewnie trzyma sie drogi nawet przy b. dużych prędkościach, a gdy zaczynają sie ciasne winkle o rozpierdolonej nawierzchni z dużą ilością piachu to czasem cała sielanka kończy sie w ten sposób : http://p1.bikepics.com/pics/2009/12/22/bik...859124-full.jpg :) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Etam w odłoszeniu napisz, że po parkingówce :wink: Rudy, fakt 1000 nie ma tej gracji co np. 600 a różnica jest bo miałem okazję się przejechać kumpla 636, to jest dopiero baletnica, ale do mnie nie dociera silnik... A jak się przyzwyczaisz do litra to nie ma na co narzekać, jedynie można się zdziwić wsiadając później na rasowego super sporta :wink: Litr litrem, ale na pewno znacząco mniejszy, lżejszy i mniej masywny od Hayki, ja tam takiego kloca bym nie chciał :biggrin: Z litrem przybywaj! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Z litrem przybywaj! I tu sie z Tobą Vectorze zgodzę, co do 600 to też mi nie leży , po pierwsze mało to a po drugie trzeba kręcić do bólu by coś sie "działo" a co za tym idzie spalanie (ale ch*j z nim) wytrzymałość, komfort itp. Jeśli uda mi sie sprzedać autobus to zaczne rozglądać sie za czymś w stylu Gix K1-K4, SP-1, TLR . Ta ostatnia lubi gumować ale ciekawe czy czasem nie kończy sie to tak jak w SV 600 tzn panewą ?? bo z SV to słyszałem , ze jest jak z pijakiem, lubi i umie wychlać ale wątroba i serducho mu już nie pozwala ;) Pzdr i zdrowych, spokojnych oraz wesołych świąt życzę :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 A tak a propo, to nadal jest temat o hayce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 A tak a propo, to nadal jest temat o hayce? już tak, posty o tl-r przeniesione do odpowiedniego tematu jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dzieki Jeszua bo jakas dziwna dyskusja nie na temat sie wywiazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 jako sprawca zamieszania przepraszam i dziękuję za wprowadzenie odrobiny ogłady w temacie. Pa ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_w Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 jak ja lubie jak teoretycy piszą o faktach... nie wiem jak ale przeoczyłem tą twórczą dysputę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie wiem jak ale przeoczyłem tą twórczą dysputę.... niop, zerknij w temat o tlr i jak sobie pomontujesz posty z tymi z tematu o hayce to będziesz wiedział co sie tu działo ;) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_w Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 niop, zerknij w temat o tlr i jak sobie pomontujesz posty z tymi z tematu o hayce to będziesz wiedział co sie tu działo ;) Pzdr. chyba jednak nie chcę wiedzieć... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Panowie pilnujcie swoich hayek ,ciekawa aukcja http://moto.allegro.pl/item904875759_suzuk...rief_2000r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi