jannikiel Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Oj Krzysiu zberezniku jeden, chcialbys pewnie 748 a jako gratis... :cool: :flesje: , ale chyba opacznie zrozumieliscie mnię ze 748 jest lepsze od 749, napisalem ze bardziej mi pasuje, bo w 749 nie bardzo moglem sie znalezc, za duze siedzisko i jakos dziwnie przod owiewki wystaje przed kolo(z ptk widzenia kierowcy...), ale hamownie 749 ma lepsza, inaczej odjezdza z wolnych obrotow(szybciej), i nie ma zadnych dolkow w momencie(nie wyczulem), ale minus fabryczne tlumiki, tak ciche ze hej, nic nie widzialem w lusterkach mam za krotkie rece zeby patrzec pod lokciem, a za szerokie barki zeby ponad lokciem, szyba za niska(nawet dla mnie), jeszcze jest pare rzeczy ale nie pamietam...najchetniej to widzialbym hybryde :silnik i hamulce, polke i pompy z 749, a reszta 748..., a najlepiej silnik 999R :flesje: Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Oj Krzysiu zberezniku jeden, chcialbys pewnie 748 a jako gratis... :biggrin: ;) , ale chyba opacznie zrozumieliscie mnię ze 748 jest lepsze od 749, napisalem ze bardziej mi pasuje, bo w 749 nie bardzo moglem sie znalezc, za duze siedzisko i jakos dziwnie przod owiewki wystaje przed kolo(z ptk widzenia kierowcy...), ale hamownie 749 ma lepsza, inaczej odjezdza z wolnych obrotow(szybciej), i nie ma zadnych dolkow w momencie(nie wyczulem), ale minus fabryczne tlumiki, tak ciche ze hej, nic nie widzialem w lusterkach mam za krotkie rece zeby patrzec pod lokciem, a za szerokie barki zeby ponad lokciem, szyba za niska(nawet dla mnie), jeszcze jest pare rzeczy ale nie pamietam...najchetniej to widzialbym hybryde :silnik i hamulce, polke i pompy z 749, a reszta 748..., a najlepiej silnik 999R :flesje: Pozdr. Janek Klekotek 748 S. to kiedy budujesz tą hybrydę - to może być bardzo ciekawe :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Narazie ciesze sie z tego co mam, na hybryde narazie za slaby w uszach jestem...ale taka hybrydka cekawym pomyslem jest, bo mozna silnik Testastretta wlozyc w starsza rame 748, ale odwrotnie sie nie da( stara 748,916 za duza glowe ma).Pozdr. janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Narazie ciesze sie z tego co mam, na hybryde narazie za slaby w uszach jestem...ale taka hybrydka cekawym pomyslem jest, bo mozna silnik Testastretta wlozyc w starsza rame 748, ale odwrotnie sie nie da( stara 748,916 za duza glowe ma).Pozdr. janek Klekotek 748 S. to na prawdę mogłoby byc ciekawe - nawet pod względem kosztów :icon_mrgreen: A z drugiej strony na spotkaniach czy zlotach (a nawet na pokazach) mogło by to byc coś nietypowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Pochodze z Malopolski i za kilka dni bede posiadaczem Ducati. Wprawdzie to tylko ST2, ale obok wielu roznic miedzy miedzy bardziej sportowymi modelami, na pewno jest tez duzo podobienstw, a sprawa dobrego serwisu w okolicy jest chyba nie do przecenienia. Gdybys w miedzyczasie zdobyl juz jakies doswiadczenia i informacje i byl sklonny sie nimi podzielic, to chetnie dowiedzialbym sie czegos na ten temat. Pozdrowienia. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 WWW zajrzyj do watku na gorze p.t. Ducati... znajdziesz tam pare informacji. Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi