nowy011 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Tiaa na wesoło opisze jak to dzisiaj jadac do pracy ,zaliczyłem KOLEJNY samochód ( 2 sztuka) Jest taka wąziutka droga z kostki Bauma między ulicą Klaudyny a stacja paliw neste na trasie Toruńskiej . gdzie oszczędza się pare kilometrów co by ssię przebić na tzw. miasto...Zawsze tam tędy śmigam.. Sytuacja :jade sobie za E- kasa powoli . kolo lat cyrka 25 .. zatrzymuje się Merc i ja bo już pacjęt jedzie ta drogą.z przeciwka i nie ma szans na mijanke . Ale widze jak kolo ,,wkłada" wsteczny i cofa na mnie .........!!!!!!!!! Ja klakson do oporu ..nic tylko bum...... hehehe Chyba zauważył ..... że cięzko mnie przepchnąć ( specjanie na hamulcu stałem) Wyskoczył z samochodu , ja oczywiście też zlazłem bo myślałem że trza bedzie ,,stempel" kolesiowi postawić na twarzy.Ale zaraz pierwsze pytanie CZY NIC MI SIE NIE STAŁO I CZY MOTO OKI.. Ja mówie że akurat kołem trafiłem w spojler tylni i chyba sie mu wgniecionko zrobiło... :buttrock: i jakies lekkie pęknięcie.... a mój tylko opona się podgieła ( felga cała ) O to DOBRZE .. PRZEPRASZAM PANA....No ja mu mówię ..NO MYŚLE BO JAK NIE SŁYSZAŁEŚ KALAKSOU TO PRZYNAJMNIEJ DOBRZE ŻE POWOLI COFAŁEŚ" Po chwili mówie ,,jedz człwoieku i czasem patrz w lusterka jak cofasz" koleś popatrzył na swoje straty , wsiadł i odjechał.. Także. cały czas jestem w przekonaniu jak się nie ma ,,zbroi" przed kołem trza mieć koło minimum 21" bo przynajmniej wysoko sięga... Z tym lekkim humorem i uśmiechem na twarzy Życzę miłego dnia i śmiganka ... pogoda dopisuje.. :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ale widze jak kolo ,,wkłada" wsteczny i cofa na mnie .........!!!!!!!!! A ppo kiego grzyba on chciał cofać? Czy ta droga była taka wąska albo pod prąd jechaliście, że chciał się z niej wycofać? BTW. Może trzeba z jakąś lancą jeździś, mógłbyś gościa przez tylną szybę po głowie poskrobać zanim w ciebie uderzył. :icon_rolleyes: Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Kurna coś nie masz szczęścia do tych puszkarzy ... dobrze że tym razem bez strat się skończyło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wiesz Nowy, jak sie Ciebie widzi, to większości kolesi słowa "ty ch...u!!" przistaczają się w ustach w "przepraszam, nic sie panu nie stało?" :icon_rolleyes: :buttrock: :icon_razz: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A ppo kiego grzyba on chciał cofać? Czy ta droga była taka wąska albo pod prąd jechaliście, że chciał się z niej wycofać? BTW. Może trzeba z jakąś lancą jeździś, mógłbyś gościa przez tylną szybę po głowie poskrobać zanim w ciebie uderzył. :biggrin: A słuszne pytanie ... bo za blisko podjechał i się obawiał ,że ten jadący z nad przeciwka się nie zmieści ( tam gdzie stalismy była szersza scieżka... ) Z lancą?> hehehe szkoda że nogą nie sięgam dalej jak za przednie koło ,, to bym tak dla orjętacji zaje*** z kopa co by usłyszał.. :icon_rolleyes: Kurna coś nie masz szczęścia do tych puszkarzy ... dobrze że tym razem bez strat się skończyło ... No tiż prawda ...... znowu bym kase zamiast na moto to bym przepił z OC... a nie nie.,., teraz to bym coś kupił dla SYNKA .hmm.. może jakis rowerek z napędem od kosiarki.. :icon_razz: Wiesz Nowy, jak sie Ciebie widzi, to większości kolesi słowa "ty ch...u!!" przistaczają się w ustach w "przepraszam, nic sie panu nie stało?" :buttrock: :buttrock: :icon_razz: pozdrLYsY No nie powiem ,że mi się krew zagotowała ... ale jak stanął na przeciwko mnie to tak z głowe mniejszy i jakis taki mizerny w podkoszulku wyglądał.. ja oczywiscie ubrany kpl.. z garnkiem Enduro ... także mógłby mnie w banaika walić.. :banghead: tylko ,że lacza miałem Vectory na nogach ... to bym sprawdził jak się gra w piłkę.. ale tak poważnie to wydaje mi sie,że kolo się zdygał czy nic się nie stało.. może był na kacu? może coś przyjarał z rana... nie wimmmm ... mnie nic się nei stało , jemu troche . i tak jego wina to co ? policje wzywać? bez sensu.. Z drugiej strony mógłby dać na flaszke... :banghead: za straty gumy na jego ,,spojlerku" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wiesz Nowy, jak sie Ciebie widzi, to większości kolesi słowa "ty ch...u!!" przistaczają się w ustach w "przepraszam, nic sie panu nie stało?" :icon_rolleyes: :buttrock: :icon_razz: No i ostatnio udowodnił że większość kolesi wie co robi, bo wygrał konkurs siłowania na łapę w Kletnie he he :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Wiesz Nowy, jak sie Ciebie widzi, to większości kolesi słowa "ty ch...u!!" przistaczają się w ustach w "przepraszam, nic sie panu nie stało?" :icon_rolleyes: :banghead: :buttrock: pozdrLYsYNo wiesz Łysy, są plusy i minusy................naszego wyglądu :buttrock: ha ha ha ha Nowy, ja ci chyba załatwie takie naklejeczki - czarny obrys samochodu przekreślony czerwoną linią :banghead: Będziesz sobie naklejał z boku :icon_mrgreen: he he he p.s. A może zamiast klaksonu włączyłeś długie albo migacz? :icon_razz: he he he p.s 2. Dobrze że nic sie nie stało :icon_razz: PozdroKlaudiusz Edytowane 6 Czerwca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Kurde nowy nie strasz jak zaczynałem czytać twój post to sie nieźle przestraszyłem dobrze że wszystko OK :bigrazz: a i najważniejsze GRATULACJE ZNACZY MOTÓRZYSTA KOLEJNY NIEDŁUGO SIE POJAWI :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 E ee barył trza poczekać do 2 wrzesnia..... ale to z skasowanym bokiem Punciawki to pikuss :) znowu mi sie udało.. wyjsc cało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 E ee barył trza poczekać do 2 wrzesnia..... He he Nowy jeśli będzie to syn i urodzi się 1 września to może na cześć ministra edukacji dasz mu na imię ROMAN ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja wam mówie że Nowy wlączył migacz zamiast klaksonu ;) p.s. Hubert, ja proponuje ROMAN ANDZREJ :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 ;) Roman................. własną piąchą bym się zabił , jak miałbym dać na imie ROMAN....... karwa jasne właczyłem kierunek zamiast klaksonu .... to możliwe bo w głowie mi jeszcze alko szumiało.. i wsumie się zastanawiam czy ja jemu w dupe nie wjechałem bo mi gogle zaparowały od ,,wydechu" z gardziela... ;) Karwa zawsze mnie rozkminią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 dobrze przynajmniej ze zboża nie wysypywałeś na drogę, prosto pod koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ech czytajac kolejne tematy o wydarzeniach drogowych w wawie to stwierdzam ze chyba bezpieczniej jezdziloby sie na poligonie wojskowym podczas manewrow :P :icon_mrgreen: Dobrze ze nic sie nie stalo ale przeciez Afryka to pancerny sprzecior :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Nowy gdyby to byl moja furka to bys " poszybowal w powietrze " :P Moja osoba nie zna litosci :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi