r0tfl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam!! Znalazłem na allegro ciekawa aukcje. Moglibyście ja ocenić czy waro to kupić? http://moto.allegro.pl/item200648586_yamah...125r_2003_.html Jak dla mnie to troche dziwne ale ja jestem nowy i nie za wiele wiem więc prosiłbym o ocene tych którzy coś więcej wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 powiem ci tyle mam taki sprzed i na niego nie nie nazekam :) motor jest dosyc ciezki jak na swoja klase :icon_mrgreen: Ale ten model ci polecam cio jest na tym linku :buttrock::) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) okazja cenowa? pewnie cena podskoczy jeszcze 2x więc nie wiadomo czy taka okazja 110 km/h i 17 koni - nie są zdjęte wszystkie blokadyże on się nie wstydzi jezdzić z takim chlapaczem z tyłu :) skoro jeszcze jest na swoim miejscu to znaczy że nikt jej nie męczył w terenie :) Edytowane 4 Czerwca 2007 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no dokładnie to jest aukcja i cena bedzie raczej 2 razy taka. Na początek motocykl jak najbardziej dobry. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ok azja czy nie trzeba zaddzwonic i sie zg :) adac z gosciem , ale sprzet jest spoko , lawty do opanowania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 heeeeee... cena końcowa będzie w granicach 6 tyś więc to nie jest okazja! Małe wyjaśnienie dotyczące aukcji allegro, bo wiele osób nie odróżnia KUP TERAZ od licytacji stąd takie niejasności. Cena KUP TERAZ to jest cena która dotyczy towaru! A jeśli sie sugerujesz ceną licytacji to na pewno nie 7 dni a godzinę przez zakończeniem aukcji. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 sprzecik bardzo fajny ale cena to na pewno pojdzie w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja polecam ci moje moto kawasaki kmx125 po pelnym remoncie silnika ;) http://www.allegro.pl/item195078553_kawasa...arty_uwagi.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 spamer :P dajcie mu bana :D a co to za okazja- lepiej sie nie napalać, ochłonąć i poczekac na cos lepszego. Cena tego sprzeta pewnie przez licytacje wzrosnie trzykrotnie a jesli bardzo Ci zalezy to zadzwon do typa i powiedz mu ze dajesz na reke XX zł i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja polecam ci moje moto kawasaki kmx125 po pelnym remoncie silnika :buttrock: http://www.allegro.pl/item195078553_kawasa...arty_uwagi.html :D a gdzie żeś zgubił osłony lag ? no i czemu prawa laga leci hę ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 a gdzie żeś zgubił osłony lag ? no i czemu prawa laga leci hę ?mam wszystko lusterka kierunki bagaznik oslona jest zdjeta bo ostatnio wymienialem klocki i zapomnialem zalozyc nie wiem co tam ci leci w prawo?(ja nie musze nosic okularow moze ty powinienes zaczac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) mam wszystko lusterka kierunki bagaznik oslona jest zdjeta bo ostatnio wymienialem klocki i zapomnialem zalozyc nie wiem co tam ci leci w prawo?(ja nie musze nosic okularow moze ty powinienes zaczac :bigrazz:na dole gumol jest mokry to chyba leci;) w dt tez tak mialem jak cieklo i wygladało identycznie:)Ps. co do tematu to ja moja dt125r 2000rok kupiłem za 3tys:) z pelna dokumentacja, odblokowana;p dla goscia byla potrzebna pilnie kasa bo mial dlugi u jakis ludzi ktorzy go scigali i musial sprzedac moto:D hehe okazje sa czasami :bigrazz: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez damek0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi