drapik83 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam , mam u siebie w virażce puste wydechy i nie powiem ładnie brzmią ale na dłuższą metę są denerwujące jak dla mnie i mam możliwość zamonotować seryjne z bebechami na swoim miejsucu tylko nie wiem jak brzmią. Może coś poradzicie i czy warto. z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jak brzmią?Powiem tyle jak je założysz to hałas pustych przestanie ci przeszkadzać;).A o to kilka filmików: http://video.google.pl/videoplay?docid=-39...63&q=virago+535http://rapidshare.com/files/35249103/17032007_NEW.mp3.html - to moje nagranie na ex viagrze a Tata coś mówił że teraźniejszemu właścicielowi ktoś powiedział na zlocie:poprzedni właściciel dbał o nią.Miło coś takiego usłyszeć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 zostaw wybebeszonejak zamontujesz seryjne z bebechamito bedziesz zalowalwiec szkoda kasy pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jak smigasz sam to brzmią nieźle, jeśli natolmiast lecisz z watachą z pustymi to brzmią za cicho :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Drapik, a nie chciałbyś w razie czego sprzedać tych z bebechami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 taa to prawdawiec lepiej chociaz te cicheniz w ogole nie grajace basikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Powiem tyle że oryginalne wydechy w ogóle nei brzmią w żaden sposób. Jest tylko szum i smieszne pierdzenie. Glosny wydech w 535 sprawia ze moto jest powazniejsze niz wygląda. Z cichym wydechem bedzie bardziej jak zabawka. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 nie chcialem az tak drastycznie tego podkreslacale masz calkowita racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapik83 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 także co nie radzicie zakładać seryjnych. w sumie to chyba tego nie zrobię tylko że mam tą puszkę u mnie tak zgnitą że po pierwsze hu.... troche wygląda a po drugie to jak ją ruszę to się rozsypie idlatego tulko chciałem seyjne zalożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 puszke mozesz tez wywalicposzukaj 4umowicza o niku barticon ostatnio u siebie w 535 wywalil puszke pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to prawda. wywaliłem ( z pomocą kolegi, żeby nie było, mcgayver nie jestem jeszcze :buttrock: )i powiem ci drapik jedno. zrób to samo ps. sory chłopaki, przeglądam tematy wybiórczo, bo dostęp do netu ograniczony, wyprowadziłem się z wrocka, a jutro lecę do turcji ;P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Bartic ,jak puche wywaliłeś to w ich miejsce wspawałeś rury czy jakoś je wpasowałeś i na wepchnięcie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapik83 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 i kurde tak zobie wytne puszke rurke wstawie i po zabawie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bredy Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 i kurde tak zobie wytne puszke rurke wstawie i po zabawie :flesje: ale pamietaj ze jak wywalisz rurke w tlumiku to juz musisz podregulowac gazniki, z samymi koncowkami nie ma problemu mozesz wybebeszuyc i bez konsekwencji a juz sam tlumik to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 taa jak wybebeszysz wydechy to spokoale jak puszke wywalisz to czeka cie regulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi