Adam M. Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No prosze, czlowiek sie codziennie czegos nowego uczy - do tej pory nie wiedzialem ze jest cos takiego jak sportowe dysze w gazniku :buttrock: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Adam, ja mam u siebie w katalogu części oprócz standartowych dysz, oddzielnie wymienione dysze o innej przepustowosci i nazwane jako Racing Use Only :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 "Do uzytku tylko podczas wyscigu", ale dalej sportowymi bym ich nie nazwal.Zreszta ta "racing only" kwalifikacja tez mi nie bardzo pasuje. Troche z punktu widzenia jezyka polskiego, a troche z tego ze niekoniecznie dysze o wiekszym przelocie moga sluzyc tylko do sportu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Troche z punktu widzenia jezyka polskiego, a troche z tego ze niekoniecznie dysze o wiekszym przelocie moga sluzyc tylko do sportu. Czepiasz się :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Czyli silnikowy 10w40 też może być?? Wcześniej miałem doczynienia tylko z papierowymi filtrami, ich się niczym nie nasączało, natomiast mój obecny nie nosi śladów po żadnym oleju. W jakich ilościach i jak sie to powinno robić?? taki olej może dosyć szybko spłynać z filtra i pozostawić go suchym. najlepszy tak jak kolega Andreo napisał, specjalny olej do filtrów. a jeśli nie to jakiś 80W czy coś koło tego. ja użyłem przekładniowego 80W90 i nei narzekam, ale chowa się przy tych olejach specjalnych do filtrów :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi