jeszua Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 nieno przeciez nie kupie bialego kasku...! a czy ja coś takiego napisałem..? srebrny, grafitowy, bądź z dowolną jasną grafiką. uwierz mi: to jednak robi różnicęoczywiście łeb jest twój, więc zrobisz jak uważasz. ja tylko doradzam :) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 a czy ja coś takiego napisałem..? srebrny, grafitowy, bądź z dowolną jasną grafiką. uwierz mi: to jednak robi różnicęoczywiście łeb jest twój, więc zrobisz jak uważasz. ja tylko doradzam :) jszjasne, mimo wszystko wybiore jednak czarny, tylko czy lakierowany, czy mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Będzie ok, naprawde dobry kask, śmigam w nim drugi sezon. Jedyny minus to blenda która rysuje szybke i mało daje więc zdjołem. Dla okularników idealny kask :biggrin: Dobry kask :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Konrad1f skoro lubisz czuć wiatr kup sobie kask otwarty i po problemie .pisałem że do 120km/h lubię ale powyżej to już troszkę udręka na oczy Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam, chcialbym odswiezyc temat. Widze ze nie tylko ja mam problem ze swoim N102, w ktorym pinlock rusuje szybe :icon_evil: , moze poprostu ja czegos nie potrafie wyregulowac i dla tego tak jest :bigrazz: , probowal to ktos z was zalatwic w ramach gwarancji?? bo jestem zaskoczony faktem ze w kasku za pare ladnych stowek , po 5 tys km szyba i pinlock sie nadaja na smietnik... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ale o pinlockach już coś było że dość szybko sie nadają do wymiany. mi jak na razie nie rysuje, ale ponieważ kupilem taki bez silikonowego rantu to niestety brud sie zbiera na obrzeżach jak na razie nie przeszkadza to w niczym zobaczymy co bedzie pozniej blende tez zdjalem bo zewnętrzna to jednak nieporozumienie... ale kask wygodny, choć jak Konrad napisal i mi zdarzyl sie owad w uchu przymierzalem kilka airoh-ow sv55 i zaden tak nie leżał jak nolan Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 mialem taki kask. Ogólnie niezly wady jak kazdy inny kask musi miec :jest glosny, blenda przy wiekszych predkosciach sama opada (od razu do zdjecia) i kipsko przez nia widac (dla mnie za mala), do ciezaru mozna sie przywyczaic no i mimo dosc delikatnego traktowania dosc szybko sie rysuje .Moj byl czarny polysk moze dlatego rysy byly bardziej widoczne. Co do koloru kwestia gustu ja wszystkie kaski mialem czarne (taki gust) teraz po zmianie motka musialem zmienic tez kask w n102 nie da sie jezdzic szybciej bez wysokiej szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi