Czarek-fighter Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Pewnie to ''swój'' zaj**ał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jak już komuś jednego ukradną to załamka ale trzy :banghead: to jest tragedia :/ no i raczej nie mały ac bo na motocykle to cholernie droge ac jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 w polsce to potrafią nawet podpierdzielic rękawiczki lezące na baku ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Co za mendy!!! Nienawidze złodziejstwa i osobiście uważam, ze kara za taki uczynek w naszym kraju jest śmieszna.. Gdyby zaczelo sie porządnie karcić może byłoby coś lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Z tego co pamiętam w zeszłym roku też wyciągneli z Garażu 3 sztuki crosiki .. w Sochaczewie i jakoś się nei znalazły,,,,,, karwaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nosz w dupejeba*a mać jak by mi kto tak za*eb** takie motorki i bym wiedział kto to bym chyba je**nego fiuta zabił!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale niestety ja nie pomoge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 nosz w dupejeba*a mać jak by mi kto tak za*eb** takie motorki i bym wiedział kto to bym chyba je**nego fiuta zabił!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale niestety ja nie pomoge :) Ja bym takiego nie zabijał!!! normalnie bym zakopał w ziemi i luz :) ps. trzymam kciuki może się znajdą...(niech policja wreszcie ruszy dupsko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi