Nadiq Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witajcie! W związku z tym, że Bartosz w tym roku nie może zająć się organizacją naszego corocznego wyjazdu do DD w Wawie ja piszę do Was w tej sprawie. Sprawa wygląda następująco: Niestety w tym roku z rożnych wzgledow nie bedzie duzego festynu. Rozmawiałam wczoraj z p. Jolą z DD i była tym faktem zasmucona. Jednak rozchmurzyła się po moim telefonie, gdy usłyszała, że pamiętamy o nich i że jest szansa, żebyśmy się u nich pojawili. Wiem, że termin jest bardzo bliski, ale może jednak nam się uda - potrzebuję Waszego wsparcia.W związku z tym, że musimy się z naszą wizytą wyrobić przed końcem roku szkolnego (potem część dzieciaków wyjeżdża na wakacje - i bardzo dobrze :D, a w weekend 16-17.06. są już planowane 2 inne imprezy dla dzieci, nam pozostaje termin 10.06.2007. Co Wy na to? Zbierzemy się w sobie i pojawimy u dzieciaków w tym dniu?Czy dotrzymamy corocznej tradycji i dodamy dzieciakom powodów do uśmiechu? Nie ukrywam, że bardzo na Was liczę! BARDZO, BARDZO, BARDZO! Prawdopodobnie spotkamy sie JAK ZWYKLE na bemowie o jakiejs tam godzinie:) Prawdopodobnie pozniej pojedziemy cała banda do domu dziecka.Prawdopodobnie bedzie zaj*biście :P Chcesz wiedziec wiecej to szukaj starych postow na 4um ( o ile ich nikt nie skasowal) lub pisz na PW. Jeszcze raz Kochani proszę o Wasze wsparcie w tej kwestii.Czekam na odzew, żeby ewentualnie poinformować p. Jolę, że będziemy. Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja niestety nie dotrę :D Na urlop sie wybieram i nie będzie mnie w Wawie. Jeśli zmieni sie termin to na 100% jestem. (ale z tego co piszesz to marne szanse) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 hej !10 to swieto chyba co? nie jestem pewnien tego terminu na 100 % :icon_exclaim:ale czym bklizej bedzie pewniejsze ze sie pojawimy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tak myślałem ,że padnie ten termin.Niestety z przykrością muszę oznajmić ,że tak jak w poprzednim roku byłem ,tak w tym niestety nie będę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Niefortunny termin :eek: Boże Ciało i długi weekend więc frekwencja może być słaba. Z przykrością muszę poinformować, że nie będzie mnie :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 10 czerwiec to niedziela a wiec termin jak najbardziej motocyklowy :eek:Mysle, ze ja i byc moze jeszcze 2 innych motorajderow sie pojawimy :PA gdzie jest ten Dom Dziecka i na ktora tam powinnismy dotrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Niestety nie dam rady, Chrzciny w rodzinie. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jak nigdzie nie wyjadę naczwartkowo-niedzielny weekendto przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 bede :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 bede :icon_mrgreen: Mi tu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Przykro mi, ale zabieram córę na długi weekend. Może inny termin, bo na ten będzie pewnie tylko kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie ważne, czy kilka, czy kilkadziesiąt - ważne, że będziemy jak co roku ;) Enyłej. Proponuję spotkać się w okolicach godz. 10:00 na parkingu pod Centrum Handlowym Bemowo (takie małe pawilony obok Carefour Bemowo). Poczekamy na wszystkich do 11:00 i ruszymy do DD. Liczę na Was i dzieciaki również :bigrazz: Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) 10 czerwca byla już zaplanowana dużo wcześniej impreza dla dzieci z Hospicjum lubelskiego...czy istnieje możliwość przełożenia waszej na powiedzmy sobote? Administratorom dziękuje serdecznie za zepchnięcie informacji o Lubelskiej imprezie dla dzieci do działu gdzie psy dupa szczekają (pomimo mojej prośby o przyklejenie wątku), a przyklejenie tegoż..... coś mi się robi... podział na lepsze gorsze dzieci czy coś? :buttrock: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Bardzo Cię proszę, abyś swoich żali nie wylewał w takim temacie.Jeśli masz jakieś pretensje do moderatorów - wykorzystaj PW. Niestety, nie ma możliwości, abyśmy przełożyli imprezę na niedzielę.Poza tym co innego, gdyby te dwie imprezy odbywały się w jednym mieście.Przykro mi, że tak wyszło. Musimy się jakoś podzielić między sobą, żeby jak najwięcej dzieciaków było szczęśliwych i zadowolonych. Pozdrawiam,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Na PW jaśnie nam panujący nawet nie raczą odpowiedzieć..... Co do samej imprezy...to niestety dużo osób z Warszawy deklarowało cheć przyjazdu.... Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi