Prałat Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 \po czesci to tez przewaga geometri samego dragaO tę geometrię wszystko się chyba rozbija, bo sam rozmiar opony jeszcze nie ytrudni/ułatwi jazdy w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 O tę geometrię wszystko się chyba rozbija, bo sam rozmiar opony jeszcze nie ytrudni/ułatwi jazdy w 100% no właśnie dlatego napisałem wyżej że bazą ma być HD Sportster, a on jak wadomo orginalnie ma z przodu cienkią oponę to i może geometria przewidziana jest pod takie rozwiązanie grubo/cienko. Mimo to myśle że 160/160 powinno być dobrym rozwiązaniem, a geometri zmieniać nie będe :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 :buttrock: chciałbym zobaczyć oponę 160/160 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 :P chciałbym zobaczyć oponę 160/160 :wink: nie trzeba mieć doktoratu żeby się domyślić że chodzi o szerokość przedniej opony/tylnej opony :biggrin: Prosze o rzeczowe odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dachu Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Witam,temat trochę stary ale niedawno przeczytałem. Dla kolejnych chętnych przeróbek Sporciaków na grube gumy podziele sie moimi rozwiązaniami. Ja w moim Sporcie 883R 2013 mam z przodu 150 na 16 calach a z tyłu 200 na 16 calach. Prowadzenie jest zupełnie normalne, moto nie myszkuje , skrynca jak trzeba i wygląda zupełnie wzorcowo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi