R.Y.B.A Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Czolem :) Kolega ma w magnie spory klopot, mianowicie gdy silnik zlapie troche temperatury, odlancza sie 1-2gary,czasem przerywają, nie pomogla wymiana swiec na nowe...Gar/y odlaczaja sie na wyzszych obrotach,tak powyzej 5tys, natomiast na wolnych chodzi nierowno Coz to moze byc ? :) Edytowane 31 Maja 2007 przez R.Y.B.A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Było to już walcowane na 4um, winne są moduły zapłonowe. Co ciekawe, u mnie występuje podobny problem (na szczęście rzadko) który wg mnie nie ma nic wspólnego z modułami. Mianowicie odłączają się gary PONIŻEJ 3500 obr i to tylko po dłuższym hamowaniu silnikiem. Wygląda na to że to cuś z paliwem ale jeszcze tego nie zglębiłem. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 czyli trzeba wyminiec dac do naprawy czy np. przeczyscic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z modułami jest lekka kaplica, bo można dostać używki które mają ten sam problem (następuje z wiekiem utlenianie czegostam w elektronice) Pozostaje regeneracja przez elektronika, musisz pogrzebać na 4um było to opisywane. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trzeba wymienic stare tyrystory odpowiedzialne za wkrecanie sie silnika na wyzsze obroty.Sprawdz posty Pack 84 - pisal o zakladzie ktory to naprawia. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi