Lysy5g1 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) czołem wszystkim..możecie mi doradzić co siadło?iskra niebieska, słaba (cienka i ledwie ją widać)moto pali na zimno i na ciepło od pierwszego kopa..na małych obrotach chodzi w miarę normalnie ale od 4-5 tys obrotów zaczyna przerywać i nie chce jechać..podejżewałem cewkę zapłonową ale sprawdziłem ja w innym RG i chodzi jak należy, więc już nei wiem co jest bo do niedawna moto miało iskrę potężną a teraz kicha, niezależnie na jakiej świecy :/myślę więc, że siadł moduł albo impulsator, co wy na to? ps: to co siadło, zrobiło się w czasie jazdy i motorek nagle przestał chodzić... gaźnik wyczyszczony i wyregulowany w miarę.. POMÓŻCIE :banghead: :banghead: Edytowane 30 Maja 2007 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 sprawdz fajke i przewod WN albo odkrec fajke przybliz kabel WN do cylindra i zobacz czy jest duza iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jednak pomysl jeszcze nad ta swieca kup nowa specjalnie przeznaczona do Twojego modelu i zobacz :biggrin: Jak mi przerywalo w mtxie to byla wina swiecy wiec moze warto sprobowac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 swieca do rg to ngk bp7es. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi