gandziorz Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dobra mój problem rozwiązany. Kupiłem nowy tłumiczek firmy stage6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 To zalezy do jaiego motocykla chcesz to wżucić do takiego który ma pare koników czy do takiego co ma tyle żeby tylko to jeździło, ja mam cr 250 i powiem szczeże nie opłaca sie bo po raz jest strasznie głosny dwa duzo koni tez nie daje wiec jednym słowem niezbytPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 oto chodzi zeby 2t warczał a 4t zeby ospale buczał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 wg mnie ingerencja w dyfuzor jest głupotą. W końcu jakieś mądre głowy tak podobierały paramety, rozmiary itp aby w pełni był odpowiedni dla danego silnika a nie ukrywajmy że dyfuzor jest bardzo ważną częścią bicykla. Każda zmiana pojemności w dyfuzorze wpływa na osiągi. dla przykłady - przy wywrotce zagiął mi się dyfuzor i musiałem go prostować bo to już jest wyczuwalne podczaj jazdy z takim zagiętym. Ja nie mam zamiaru ingerować w dyfuzor bo wg mnie to głupota. Ostatnio wyciągnąłem z tłumika całą otulinę bo była już bardzo zatkana ale pozostawiłem w tłumiku tą dziurkowaną rurkę. Jeszcze nie odpalałem ale na pewno nie będę tak jeździł tylko jak mi przyjdzie ta wata to z powrotem wypełnie tłumik. ile forumowiczów tyle opini - moja jest taka że nie warto się w to bawić bo mądżejsi od nas już wymyślili :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi