qba1976 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 ps.odnośnie zapytań o skórę to z początkiem grudnia będę miał dostawę i coś wyprodukuje. Początek grudnia jak ta lala a nam jakoś temat zdechł troszeczkę. Jak tam dostawa skór i wyrób krawacików - da się cos w tym roku jeszcze zdziałać? szczepaj - Ty nie fisiuj tylko se umyj i wyglancuj - tak? a pewnie, że glancuję ale co dwa komplety wyglancowanych blaszek to nie jeden :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Cześć. Wybaczcie proszę moje milczenie ale mam tak ogromny nawał pracy że nie mogę tego ogarnąć.Skóra jaką dostałem zupełnie nienadaje się do motocykla.Jest cienka jak flak od pasztetowej.Zamówiłem taką 1,5 mm grubości to ona się nada.Niestety dostanę ją po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zamówiłem taką 1,5 mm grubości to ona się nada.Niestety dostanę ją po nowym roku. Poczekamy - poczekamy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jest cienka jak flak od pasztetowej :icon_razz: to może zacznij z niej kondony szyć :icon_twisted: :biggrin: ponabijasz ćwiekami i będzie dla extremistów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Extremistów i ich zachcianek oraz póżniejszych doznań to ja mam już dość:) Edytowane 19 Grudnia 2008 przez brt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam. Mam zamiar nabyć Intruza 1400 i stąd moje pytanie do znawców tematu. Jakiego rzędu przebiegi wytrzymują silniki, i na co szczególnie zwracać uwagę?. Co sadzicie tak wzrokowo o tym http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1081409. Pozdrawiam :crossy: :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wzrokowo spoko,tylko te rogi mnie przerażają.Kolega ma 750 z 89r z podobnym przebiegiem.Wygląda jak "prawie nówka"Zawsze podobały mi się intruzy ale jak zobaczyłem VL to się zakochałem w cruzerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Co sadzicie tak wzrokowo o tym...? Jak dla mnie przepacykowany ale co kto lubi;) No i ten przebieg trzeba by sprawdzić wnikliwiej bo jakiś maławy. Moja violka z 02 ma tylko 1k mniej. A w razie jak byś się zdecydował i chciał zostawić jak jest to jestem chętny na szybę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam.Czy Volusia w wersji na Usa różni się mechanicznie od wersji euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Generalnie motory w wersji USA nie różnią się mechanicznie od wersji europejskiej.Róznice są tylko w niektórych detalach,światłach. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam.Czy Volusia w wersji na Usa różni się mechanicznie od wersji euro? Gdzieś chyba nawet w tym temacie była juz mowa o tym, że wersje USA nie biorą pod uwagę konieczności spełnienia norm EURO => nie ma sondy lambda => mniej problemów z ewentualną wymianą wydechów na akcesoryjne. Nie wiem do końca czy to prawda, mechanikiem nie jestem, natomiast faktem jest, iz moje moto jest na wtrysku, wydechy ma akcesoryjne i nie dostrzegam żadnych kabelków idących do/od sondy, więc jej pewnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 witam.panowi a moze i panie .pytanie.gdzie i kto moze mi przerobic bak do imtruza vs 800 rok 94.chodzi o poszezenie najlepiej n ie tylko wizualnie.pasowalby mi ktos z wawy ale nie jest to mus.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 witam.panowi a moze i panie .pytanie.gdzie i kto moze mi przerobic bak do imtruza vs 800 rok 94.chodzi o poszezenie najlepiej n ie tylko wizualnie.pasowalby mi ktos z wawy ale nie jest to mus.dzieki Się amerykańskich filmów naoglądał:) Bez obrazy ale nie słyszałem o takich magikach. Ciężko znaleźć kogoś do pochromowania czegokolwiek:( Tak czy inaczej - powodzenia:) witam.panowi a moze i panie .pytanie.gdzie i kto moze mi przerobic bak do imtruza vs 800 rok 94.chodzi o poszezenie najlepiej n ie tylko wizualnie.pasowalby mi ktos z wawy ale nie jest to mus.dzieki Się amerykańskich filmów naoglądał:) Bez obrazy ale nie słyszałem o takich magikach. Ciężko znaleźć kogoś do pochromowania czegokolwiek:( Tak czy inaczej - powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 kolega czy ja pisalem o chromowaniu czegokolwiek?chyba sie najaralem jakiegos zielzka albo nie umiesz czytac.ja mowie o powiekszeniu baku a nie chromowaniu.gadaj jak sie na czyms zansz a nie pierniczysz kocopaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ptolek ja mam namiary na kolesia który robi takie rzeczy ale niestety jest on z Bytomia i nie jest to tani biznes.popatrz na mój zbiornik jest poszerzany i malowany prze tego kolesia(robi tez aerograf) cena w zeszłą zime 1000zl :icon_eek: jak co to napisz na Pw pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi