Skocz do zawartości

Intrudery wszelkiej maści ( VS , VL )

danny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ps.odnośnie zapytań o skórę to z początkiem grudnia będę miał dostawę i coś wyprodukuje.

Początek grudnia jak ta lala a nam jakoś temat zdechł troszeczkę. Jak tam dostawa skór i wyrób krawacików - da się cos w tym roku jeszcze zdziałać?

szczepaj - Ty nie fisiuj tylko se umyj i wyglancuj - tak?

a pewnie, że glancuję ale co dwa komplety wyglancowanych blaszek to nie jeden :icon_mrgreen:

• 2 tygodnie później...

Cześć. Wybaczcie proszę moje milczenie ale mam tak ogromny nawał pracy że nie mogę tego ogarnąć.Skóra jaką dostałem zupełnie nienadaje się do motocykla.Jest cienka jak flak od pasztetowej.Zamówiłem taką 1,5 mm grubości to ona się nada.Niestety dostanę ją po nowym roku.

Witam. Mam zamiar nabyć Intruza 1400 i stąd moje pytanie do znawców tematu. Jakiego rzędu przebiegi wytrzymują silniki, i na co szczególnie zwracać uwagę?. Co sadzicie tak wzrokowo o tym http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1081409. Pozdrawiam :crossy: :buttrock: .

Wzrokowo spoko,tylko te rogi mnie przerażają.Kolega ma 750 z 89r z podobnym przebiegiem.Wygląda jak "prawie nówka"Zawsze podobały mi się intruzy ale jak zobaczyłem VL to się zakochałem w cruzerach.

Co sadzicie tak wzrokowo o tym...?

Jak dla mnie przepacykowany ale co kto lubi;)

No i ten przebieg trzeba by sprawdzić wnikliwiej bo jakiś maławy.

Moja violka z 02 ma tylko 1k mniej.

A w razie jak byś się zdecydował i chciał zostawić jak jest to jestem

chętny na szybę :bigrazz:

Generalnie motory w wersji USA nie różnią się mechanicznie od wersji europejskiej.Róznice są tylko w niektórych detalach,światłach.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Witam.Czy Volusia w wersji na Usa różni się mechanicznie od wersji euro?

Gdzieś chyba nawet w tym temacie była juz mowa o tym, że wersje USA nie biorą pod uwagę konieczności spełnienia norm EURO => nie ma sondy lambda => mniej problemów z ewentualną wymianą wydechów na akcesoryjne. Nie wiem do końca czy to prawda, mechanikiem nie jestem, natomiast faktem jest, iz moje moto jest na wtrysku, wydechy ma akcesoryjne i nie dostrzegam żadnych kabelków idących do/od sondy, więc jej pewnie nie ma.

witam.panowi a moze i panie .pytanie.gdzie i kto moze mi przerobic bak do imtruza vs 800 rok 94.chodzi o poszezenie najlepiej n ie tylko wizualnie.pasowalby mi ktos z wawy ale nie jest to mus.dzieki

Się amerykańskich filmów naoglądał:) Bez obrazy ale nie słyszałem o takich magikach.

Ciężko znaleźć kogoś do pochromowania czegokolwiek:(

Tak czy inaczej - powodzenia:)

witam.panowi a moze i panie .pytanie.gdzie i kto moze mi przerobic bak do imtruza vs 800 rok 94.chodzi o poszezenie najlepiej n ie tylko wizualnie.pasowalby mi ktos z wawy ale nie jest to mus.dzieki

Się amerykańskich filmów naoglądał:) Bez obrazy ale nie słyszałem o takich magikach.

Ciężko znaleźć kogoś do pochromowania czegokolwiek:(

Tak czy inaczej - powodzenia:)

Ptolek ja mam namiary na kolesia który robi takie rzeczy ale niestety jest on z Bytomia i nie jest to tani biznes.popatrz na mój zbiornik jest poszerzany i malowany prze tego kolesia(robi tez aerograf) cena w zeszłą zime 1000zl :icon_eek: jak co to napisz na Pw

pozdrawiam