Corbi95 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Honda GL ;-( Mi w softchopperze podoba się kształt siedzenia, zbiornik idący lekko w górę i nie aż tak bardzo wysunięte przednie koło. To jest ideał motocykla, na który nie moge trafić póki co, bo albo jestem zbyt duży, albo jest coś nie tak z danym modelem ;-( A jaki jest orientacyjny koszt naprawy tego przy hondzie i czy wtedy długo to wytrzyma i będzie można dalej śmigać czy będzie się to powtarzało coraz częściej z racji wieku motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Kup co Ci się zatem podoba i przestań słuchać rad. I nie zawracaj głowy... Co tam mogą się znać... Dopiero po 30 lat jeżdżą... Ja im pokażę... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Rura - włączając w to motorower Komar 3 - od 1978 roku włącznie non stop... jako jeden z niewielu nigdy nie miałem przestoju nawet jak byłem we wojsku i za granicą....ale ja się nie znam, mimo, że Shadowek 750/700/500/1100 z lat 80- tych rozgarniało się jak rolnik obornik widłami... Co do tematu: nowej głowicy nie kupisz, może trzeba precyzyjnie pospawać i obrobić gniazda, na szczęście te starsze Shadowki wyginęły jak mamuty i nikt nimi głowy nie zawraca... a koszt naprawy ( takiej właściwej), przekroczy koszt zakupu motocykla ( może nawet wielokrotnie)... Kup se Chłopie duże enduro i nie będziesz miał dylematu hehehheheehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi