chamsin Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 mam pytanie i prosbe o jakies namiary na firmy ktore produkuja lub maja w sprzedazy aluminiowe i chromowane kola do chooperow cos w stylu tych z amerykanskich gazet Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ale z polski? czy z niemiec? czy skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ale pod jakie moto?? jesli chodzi o asortyment to. na ebay.com w USA jest najtaniej i do wyboru do koloru jesli pod HD jesli chodzi o japonce to jest juz z tym nie tak kolorowo a i cenowo nie za fajnie. napisz konkretnie jakie cie intersuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 widziałem takie na bajzlu w Łodzi ale kto to robi to ni cholery ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 chce to kupic do intudera 1400 i najlepiej z Polski jest jakas firma kolo Jasla ale na razie maja asortyment niedostepny w usa jest tego od cholery ceny takie sobie ale to sprowadzenie jest przerazajace i wtedy to traci sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 na początku lipca jest bajzel w Łodzi, pewnie będą kolesie zapytam i zgarnę namiary no chyba, że czas nagli to nic nie poradzę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 dzieki za odpowiedzi nie ma pospiechu wybiore sie do Lodzi to popatrze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ci z Jasła to WMW: www.wmw.com.plRzeczywiście mają duży wybór. Kiedyś też można było kupić koła w G&G: http://www.gg.riders.pl/kola/Oni mogli nawet Ci wyciąć wzór według życzenia, o ile mnie pamięć nie myli. Możesz zapytać się też tych:http://www.btcustoms.pl/ Jeszcze jedna firma mogła też takie koła mieć w sprzedaży, ale nie pamiętam namiarów. Jak znajdę linka do dopiszę do posta. Generalnie sugeruję żebyś zobaczył jakie firmy wystawiają maszyny w konkursach custom bike i podzwonił po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 wielkie dzieki o to wlasnie mi chodzilo jutro po nich podzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Mam pytanie czy znacie może firmę lub osobę która podjęła by się osadzenia felgi samochodowej na piastę motocyklowa. Chodzi mi o nawiercenie otworów w feldze samochodowej i założenie szprych do niej.Trzeba spasowac z piastę od Intrudera. Mam felgę 17/7 cala i chciałbym założyć ja w intruderze z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi