mackon4089 Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Gestfeind siema zapodaj mi maila swojego to ci przesle filmik bo coś tam mam to sobie obsłuchasz-ale powiem cie ze jak dla mnie zajebiscie chodzi.Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Wyslij i mi ten dzwiek na [email protected] POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gestfeind Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Chciałem wysłać na PW, ale w końcu nie wiem czy poszło, dla pewności jeszcze raz: [email protected] Ja się zastanawiam nad takim: http://moto.allegro.pl/item212144125_tlumi...kladka_wrc.htmlbez reklam oczywiście. Ten ma wkładke wyciszającą, co mi bardziej odpowiada, bo nie lubie jak jest za głosno w sumie to ludzie nie lubią, mnie tam wszystko jedno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam Gestfeind Ja osobiscie bym nie brał tego mugena-bardziej mi to pasuje do golfa 2 z napisem pionnier lub turbo niz do moto grube- pewnie ciezkie to bedzie.Jak nie lubisz za głosno to monti nie kupuj bo glosne jest.Ja mam dluzsza wersje bo sa 40 i 50ki ja mam 50 a itak jak odkrecisz to sie wszyscy ogladaja:),ale ja akurat uwielbiam tten dzwiek i ten bulgot jak popuscisz gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLQCRM Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 czy ktos ma doswiadczenie w montowaniu wydechu montii w hondzie nx650 dominator? z dwoch kolektorow trzeba bedzie zrobic przejciowke na jeden 50mm. ktos sie orientuje ile za to zaplacilbym w warsztacie specjalizujacym sie w wydechach? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Monti,monti - wszędzie pełno monti- Moj przetrwał do wczoraj :banghead: - wytrzymał 2 miesiące :icon_evil: .Choc mozliwe ze to jest spowodowane duża waga mojego xt i tym ze troszke nim skakałem na torze -w kazdym razie nie wytrzymał i pękł-być moze dlatego ze zastosowałem tylko jedną obejme.Moznaby gdybac bez końca.Nadal mam o nim dobre zdanie bo faktycznie motor lepiej sie zbierał,tłumik lekki ale za słaby za cienki . :lapad: Teraz mam dylemat czy znów szukac nowego wydechu czy to pierd....... i załozyc seryjny znów .Poki co moto stoi bez wydechu i będe przykręcał stary wydech :( Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 pospawac i latać Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Juz spawałem i własnie teraz pękł po spawaniu-nie wiem czy opłaca sie znów spawac- i czy cos z tego będzie jeszcze,ale coś pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLQCRM Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 a co do glosnosci? czy chodzi tak samo glosno jak bez tlumika ? :wink: bo dla mnie zbyt glosno odpada - bez tlumiora myslalem ze padne. ktos ma w miare dobre próbki dzwiekowe do porownania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Chodzi głośno ,ale bez tłumika-to jakies nieporozumienie- mało nie oguchłem od hałasu i dobrze ,ze policji nie było w drodze powrotnej do domu bez tłumika.Monti fajnie mruczy jak daje sie mało gazu,ale jak odkręcisz manetkę bardziej to jest B.GŁOŚNY.Do tej pory byłem miłosniekiem hałasu i mocnego basowego dzwięku,jednak teraz skłaniam sie bardziej ku kupnie wydechu lekkiego ,mocnego i cichego- przynajmniej ludzie krzywo nie patrzą jak sie im koło domów przejezdza.Niechodzi o zwracanie uwaga ,a o bezpieczny dojazd w każde miejsce bez problemów.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 mam pytanie jaki wydech polecielibyscie do aprilii rx w miare przystepnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Pozwolicie że się dołącze też w kwestii tłumika. Sprawa ma się tak że w mojej hondziawce tłumik już swoje wytłumił ale nadal jest w jednym kawałku nie dziurawy ani nie "pierdzi" czy nie jest zbyt głosny tylko dobija mnie gwizd jaki wydaje. To jest naprawdę męczące i upierdliwe i chciał bym się tego pozbyc. Mysle że poprostu wypalił się w srodku, tam jest jakaś taka jak by wełna mineralna czy wata szklana. Mam zamiar rozpruć tłumik czegoś tam napchac i zespawać spowrotem. No własnie napchac tylko czego? Zeby pozbyć się tego gwizdu, ale zbytnio nie zmuliło przelotu i nie spaliło się za szybko? Myslałem o wiurach metalowych takich drobnych spod jakiejś obrabiarki? Czy może można kupić coś specjalnego do tego celu i jak to się fachowo nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 kup w budowlanym taka wełne stalową naprawde fajnie sie sprawdza! lub metalowe zywaki lub welna mineralna. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi