kedzior Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Celnicy chyba ostatnio wzieli się do roboty:P Moze trochę nie aktualne ale przestroga jest:] http://bip.mf.gov.pl/dokument.php?const=2&...8726fe86131529e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam153 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 tez mi ciekawostka heh(to na temat napedu i wstecznego), hmm jelsi wszystko bedzie legalne mysle ze nie bedzie wiekszych probelmow z importem weteranow, no ale jakies walki i lewe dokumenty o odprawie to taki sam wal jakby sie chcialo przywiesc fajki i wode bez akcyzy, poprostu raz kiedys sie celnikom fuksneło, heh pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 " nie tak łatwo sprowadzić moto..." -gdzie sprowadzić? Bo do nas możesz sobie sprowadzać. Wywozić jest trudno. I dobrze;]A takich akcji było juz od cholery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 kędzior -w tej informacji chodzi o kontrolę wywozu przez zachodnią granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Upss chyba nie załapałem kontekstu... Rzeczywiście teraz dopiero sobie zlokalizowałem świecko. Sorka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 HIHI, chyba ze gosc przywoził z niemiec, bo sie rozmyslił po drodze, taka go żałosc wzieła ze wywozi wózek do rajchu ze wrócił i swinie go zawineli:-) a tak powaznie to takich przypadków jest mase, ale załatwic taki papier na wywóz to kwestia 10min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi