codrusldn Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 byl gdzies na forum post z linkiem do nyski przerobionej do "nauki jazdy na kole"kupa smiechu byla, pojezdzili ludzie po gosciu ktory to wymyslil. a ja chyba znalazlem pierwowzor pomyslu.. http://www.youtube.com/watch?v=0a1ytjKDQTw...related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ...bardzo możliwe , że właśnie stąd Dr Mentos czerpał pomysł na biznes :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Też muszę tak z XT zrobić. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 heh, tak mi się wydaje, że taką naukę jazdy na kole to o ch*j rozbić. :icon_exclaim: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ile kosztuje godzina ?? :icon_exclaim: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 najlepsza jest ta lasak zaraz na samym początku - penie kupi furke bo to w sumie łatwo sie jezdzi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ... i od razu na koło wejdzie, i.......najprawdopodobniej będzie to jej pierwsza i ostatnia guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 A mnie sie wydaje, ze moze bć to całkiem bezpieczny sposób nanaukę jazdy na gumie bez ryzyka rozpieprzenia sprzęta i potłuczenia gnatów. Jeśli taki symulator oddaje w sposób laboratoryjny choć 80% warunków rzeczywistych to warto się nad tym zastanowić. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 byl gdzies na forum post z linkiem do nyski przerobionej do "nauki jazdy na kole"kupa smiechu byla, pojezdzili ludzie po gosciu ktory to wymyslil. a ja chyba znalazlem pierwowzor pomyslu.. http://www.youtube.com/watch?v=0a1ytjKDQTw...related&search= ameryki to chyba kolego nie odkryles. od ladnych paru lat takie maszyny maja w usa. nikt sie nie smial z wynalzazcy tylko z nawiedzonego kolesia i jego wersji wheeliemachine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Tylko, że... 954 idze z gazu, a GSXR na Nysce ze sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ameryki to chyba kolego nie odkryles. od ladnych paru lat takie maszyny maja w usa. nikt sie nie smial z wynalzazcy tylko z nawiedzonego kolesia i jego wersji wheeliemachine[/qu jego wersja to kopia tej <lub innej oczywiscie> ktora jest na filmiku i dobrze pamietam jak po kolesiu ludzie pojechali.po nim i jego pomysle. z twojego postu rozumiem ze to co w usa to jest ok, a to co jego <ta sama zasada dzialania> to do bani jest bo na nysie robione.nie bronie go, nie znam, nie wiem czy cos takiego pomaga w jezdzie na kole czy nie, chodzi tylko o to ze ludzie wysmiewali pomysl z ta nysa, ale jak cos takiego zobacza w usa na innym <niekiepskim poniekat> samochodzie to jest to zajebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 kliknij tutaj tak to sie przedstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 mi tam ten patent sie podobawszystko jedno czy na nysce czy na czymkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi