jasiuniemowa Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Dzień dobry :biggrin: Panie i Panowie mam problem, kupiłem Kawe Zephyra 1100, chciałem wczoraj zmienić oponę no i mam kłopot, wykręciłem śruby ściskające końcwke wachacza, wyjąłem zawleczki z otworw gdzie są śruby do regulacji naciągu łańcucha i co dalej?? Probowałem wybić oś ale nie bardzo mi to idzie. Czy można to jakoś rozkręcić?? Nie widziłem więcej mocowań niż te śruby ktore ściskają wahacz. Załączam fote motorka na ktrej widać mocowania koła. http://w1.bikepics.com/pics/2003%5C10%5C16...-73923-full.jpg Z gry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wydaje mi sie ze jak juz wszystko rozkreciles to pozostaje wyjac oske. Bardzo ulatwia sprawe jesli z jednej strony obracasz ja wokol wlasnej osi i jednoczesnie wypychasz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Sprawa w tym że nie mogę jej wypchnąć :/ Śruby od łańcucha kręcą się tylko do pewnego momentu, siłą też nie idzie a napier***** nie chce bo to raczej nie jest sposob. Masakra, nikt nie umie koła odkręcić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Masz tam taki patent do napinania łancucha, musisz to przekrecic na dół. A ośke wybijaj gumowym młotkiem, składając pozniej przesmaruj smarem grafitowym. Być moze ktos zapomniał tego zrobic i sie troche jej przyrdzewiało Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 nie mam bladego pojęcia jak Ci pomóc, ale sprzecicha gratuluje bardzo mi się podoba!:icon_mrgreen: Sorry, musiałem super motong!:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Prawdopodobnie otwory w tylnej osi są sześciokątne . Z jednej strony sześciokąt osi , z drugiej nakrętki . Potrzebujesz więc dwóch kluczy trzpieniowych żeby ten zestaw rozkręcić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi