GRASS Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam również około-pod-koniec-sezonowo Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 hejka hejka :biggrin: my się już znamy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam, niektórych udało mi sie poznac a innych jeszcze nie, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam, niektórych udało mi sie poznac a innych jeszcze nie, pozdrawiam wszystkich.Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witaczek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam wszystkich serdecznie, napisalem już pare postów i z tego wszystkiego zapomniałem się przywitać :biggrin: mam na imię Michał i miło mi Was poznać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witaczek :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam serdecznie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 W końcu pora się przywitać z wszyskimi forumowiczami na łamach "naszego" forum. Jestem chyba najstarszym czytaczem :icon_mrgreen: Kilka osób wie o co chodzi. Mam na imię Marek, ale w garażu już po Bandicie nie ma śladu. Jest za to CBR 929. Jeszcze raz witam się z wszystkimi miłośnikami 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja wiem o co chodzi panie CZYTACZ ;-). W końcu się ujawniłeś. Witaj. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Aaaaa, witaj! :icon_twisted: Skusiło Cię w końcu do zabrania głosu :icon_razz: A w nicku sentyment do bandita?:banghead: Cebra przecież :buttrock: , w dodatku tak opiekuńczo garażowana :icon_twisted: pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) O Witam Marka,jak milo Cie i tu powitac :biggrin: Edytowane 21 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 witaczek coć jeszcze się nie znamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Cześć Maro, czekamy teraz na Twoje piękne posty, po takim czasie to napewno będą głęboko przemyślane :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi