bartez Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Czołem i do zobaczenia obywatelu miasta G.:crossy: Bartez, na cholerę wiossna?! Lato wystarczy :bigrazz: pewnie, tak jak piszesz! Lato przez 10 miesięcy, potem zima przez 2- takby było fajnie(trzeba zrobić petycje, nie wiem do kogo ale do kogoś trzeba) tak samo z dniami tyg. bym wprowadził zmiany np: poniedziałek wtorek środa sobota niedziela czwartek piątek sobota niedziela poniedziałek.... :notworthy: na ilu zlotach by się było a żeby było w temacie: witam ponownie :flesje: jeszcze raz Edytowane 23 Lutego 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Bartez masz moje poparcie w swoim projekcie ;) również witam kolege .. do zobaczyska na trasie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 O no to ja też witam kolegę Gozdzika i Marki bo się zgapiłem troszku. Ja już motura poleruje w piwnicy (a przynajmniej jego części), co by na tą wiosne zdąrzyć. A w ogóle to kiedy ona w końcu ma być, bo w radiu mówią że od kwietnia, a w TV że w przyszłym tygodniu, no i wydygałem że nie zdąże z pracami. Wracając do tematu witam nowych i starych kolegów i koleżanki co się po śnie zimowym budzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior74 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Witam wszystkich klubowiczów, mam na imię Robert i dosiadam GSF 600N, mieszkam na wsi pod Unisławiem przepraszam oczywiście przywitanie powinno być w innym temacie Edytowane 26 Lutego 2009 przez Bandzior74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Czołem:) Klubowiczami to co prawda nie jesteśmy, ale powitać owszem, pewnie i być może do zobaczenia :crossy: :) (Dział nie dział, szanowny i fajny mod przeklei. Mariusz?;) ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a no witaczek i juz na swoim miejscu jest :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik76 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 witam...ale ja pana bandziora to chyba znam.... :biggrin: do zobaczenia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam kolegę z Grudziądza popularnym toruńskim słowem...Pochwalony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik76 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam kolegę z Grudziądza popularnym toruńskim słowem...Pochwalony ;) A witam znam zwyczje Toronto troszeczkę bo mieszkałem tam ok 1,5 roku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Przywitam się po raz kolejny, po przerwie. Miejmy nadzieję, że już niedługo będą odpowiednie warunki do :crossy: Pozdrawiam serdecznie :) Edytowane 28 Lutego 2009 przez Ozi Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie... :wink: Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No to wypada oficjalnie - cześć, sąsiad :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No to wypada oficjalnie - cześć, sąsiad :bigrazz: No ta ja, również oficjalnie, dziękuję Ci Grass za powitanie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Hej Chciałbym podziękować całej ekipie Toruńskiego serwisu motocykli SID GARAŻ za pomoc mi w obcym mieście;] Wracaliśmy sobie harleynikami z wyprawy po pomorzu, zatrzymaliśmy sie na zwiedzenie Torunia, po powrocie na parking okazało sie że HD nie chce gadać, padł akumulator, motaliśmy przy nim do 20 jechało dużo japoni, ale nikt się nie zatrzymał, przypadek sprawił, że taksówkarz znał numer do człowieka z Sid Garaż, w ciągu godziny byłem już w serwisie, do 24 zrobili mi wszystko jak trzeba, okazało się że padł regulator i podawał za duży prąd na aku. poźniej wypiliśmy z 3 litry wódy i ruszyliśmy na miasto;] Na prawdę wielkie dzięki za pomoc i za ugoszczenie na ziemi Toruńskiej.;]]] Zapewne jeszcze nie raz zawitam do miasta Kopernika i do przyjaznej dla motocyklistów ekipy Sid Garaż. Pozdrawiam Edytowane 14 Lipca 2009 przez Kudłaty Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi