Mateusz149 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie no jak byscie 200 lecieli to zostane w tyle ;P Ale 100 to spoko :flesje: Rekreacyjnie xD ;>.. No wiTam Kolegee ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witam wszystkich motomaniaków po straaasznie długim odpoczynku,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam wszystkich braci "piernikowych" motonitów z Torunia i Łokolic (waffka) :biggrin: szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_TRN Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam wszytkich z Torunia i okolic, pare miesięcy do sezonu zostało ale jeszcze trochę i sie zobacyzmy na ulicach mam nadzieję :) Wcześniej śmigałem ETZ 251 i zauważyłem tu kolege z Torunia także posiadającego ten wspaniały motocykl :) Obecnie mam Gs-a z 2001 roku, na wiosnę się zarejestruje i będzie sie śmigać ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 witamy :buttrock: i do zobaczenia na trasach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam.Jestem Mariusz i miałem wczoraj zaszczyt balować z Wami na spotkaniu w toruńskiej Grakuli.Miło było Was poznać i mam nadzieję,że jeszcze będzie nie jedna okazja do zabalowania ;).Do zobaczenia na trasie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witamy, witamy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 A witamy witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 witamy!! :buttrock: i oczywiście do zobaczenia na trasach :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witaj Mariusz. Również było miło Cię poznać . Teraz to już tylko czekać do wiosny i jazda :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik76 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witajcie Wszyscy .Pozdrowionka z Grudziądza przesyła następne lokalne moto. Mam nadzieje pewnie jak Wszyscy , że zima odpuści i spotkamy się na drogach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 witaj....do zobaczenia na ścieżce :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witaj.. witaj... Wiosna tuż tuż... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 witam!! dasz sie karnąć?? :icon_mrgreen: a wiosny w tym roku nie bedzie i h*j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Czołem i do zobaczenia obywatelu miasta G.:crossy: Bartez, na cholerę wiossna?! Lato wystarczy :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi