GRASS Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam kolegę "po motocyklu". (pikpokowa, kiedy do T. zawitasz, hę? :notworthy: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam kolege z CG pozdro i do :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 witam kolege g-a..marek ale dla nas sezon nigdy nie ma końca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 No trochę o tym zapomniałem. Małe zagalopowanie z mojej strony. Tak coś mnie naszło, bo wszyscy smutni na okropną pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich motocyklistow. Jestem z torunia i szukam kogos chetnego na jakies sezonowe wypady po miescie za miasto itp. Nie posiadam motocykla na obecną chwile ale choruje na suzuki rf600/900 i planuje jego zakup na sezon. Kto jest za jakimis spotami w sezonie?? Moze jakas integracyjna impreza po nowym roku?? Co wy na to?? Pozdrawiam wszystkich :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 27 Grudnia 2007 przez pawelec_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 WitajTomek sprzedaje swoja suzehttp://forum.motocyklistow.pl/Tomek-xj550-m9753.htmlnapisz na PW lub zadzwon pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Myślałem, że Tomek już się pochwalił - SUZA została wczoraj sprzedana !! Tomek, chyba wiesz czego Ci życzę ?? Oczywiście że pięknego zygzaka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Potwierdzam suza wczoraj zmienila wlasciciela :-). Acha Pawelec mam kumpla z Torunia ktory ma na sprzedaż rf600 ale z modułem turbo. Jak chcesz to go zapytam. Nie mam do niego numeru ale jak będę w Toronto to do niego zajdę. Pozdro. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja również gratuluje sprzedaży suzy :clap: i oczywiscie zycze na sezon zygzaka !!! :flesje: A pawelec- milo powitac :D imprezy napewno bedą i to nie jedna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 witam Pawła?? a Tomek hujozo byś sie pochwalił,a nie trzeba od Ciebie wyciągać :) (trza to opić) to moze czas na ogłoszenie na mojego zzra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witaj Pawel ! Integracyjna impreza to dobry pomysl - planow mielismy na martwy sezon sporo - moze czas ruszyc z realizacja, zwlaszcza ze jest co swietowac.Ponawiam propozycje na jakis niedzielny wieczor. Ze zjazdow juz wrocimy a i rozerwiemy sie przed kolejnym tygodniem pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy vfr 800 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam wszystkich z Chłodnicy Górskiej czyli wymierającego InowrocławiaNa tym forum zaczynam dopiero pisac więc nie wiem jakie macie tu zwyczaje, postaram sie jednak szybko zorientować :lalag: PozdrawiamPS. Jak ktos ma jakieś pytanak to postaram sie w miare szybko odpowiedzieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam wszystkich z Chłodnicy Górskiej czyli wymierającego InowrocławiaNa tym forum zaczynam dopiero pisac więc nie wiem jakie macie tu zwyczaje, postaram sie jednak szybko zorientować :biggrin: PozdrawiamPS. Jak ktos ma jakieś pytanak to postaram sie w miare szybko odpowiedzieć..... witam zwyczaje hmm :icon_twisted: przy okazji postawisz kazdemu flache i zwyczaj juz bedzie oki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 witam zwyczaje hmm :flesje: przy okazji postawisz kazdemu flache i zwyczaj juz bedzie oki :wink: witam ciebie ja a ten zwyczaj to troszeczke ewoluował- kazdemu po 0,7 chyba teraz juz jest?.... :buttrock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 no flacha to flachaja tam preferuje 1L :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi