mac805 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam kolegów z Torunia i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam Mac805,pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.. Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam wszystkich, jestem z Grudziądza. Parę latek już śmigam motocyklami (obecnie Intruz C 1500 ). Niestety czasu u mnie skąpo, szczególnie w weekendy, ale jak go znajdę to chętnie się przyłaczę na jakieś krótkie wypady.NO, to takie moje przywitanie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam w imieniu Torunia i okolic. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam Kolege z Grudziadza :P Do zobaczenia,Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalm81 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jak przystało na nowego forumowicza, witam wszystkich bardzo serdecznie. :crossy: Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Yamahy FZ6. Pozdrawiam miłośników dwóch kółek i do zobaczenia na drodze. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jak przystało na nowego forumowicza, witam wszystkich bardzo serdecznie. :) Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Yamahy FZ6. Pozdrawiam miłośników dwóch kółek i do zobaczenia na drodze. :)SIEMA Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam Rafalm81,Do zobaczenia na trasie.. Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam i do zobaczenia! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Witam, pozdrawiam brać ToruńskąJa jak na razie (od 5 lat;-) śmigam MZ etz 251 :crossy: , jak byście planowali jakiś bliski wypadzik, to z chęcią się zintegruję...w miarę możliwości "przecinaka" :buttrock: mam nadzieję, ze już następny sezon będę mógł inaugurować czymś większym :cool: do zobaczenia an trasiepozdro Edytowane 2 Czerwca 2008 przez tas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich .. Nowy na forum mlody xD motocyklista z G-dz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich .. Nowy na forum mlody xD motocyklista z G-dz ;PWitam młodego z CG :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam wszystkich nowoprzybylych. Moze skoro Was tak duzo zrobimy spotkanie w Grudziadzu wraz ze zwiedzaniem Autostrady A1 w budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ehh.. Chetnie ;P Jezeli Rodzice pozwola xD A jaa tam bym nie nadazyl x{ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nie boj zaby Aprillia daje rade ;P ja równiez witam wszystkich noow przybyłych i tych staro przybyłych po dłuuuuuuuuuuuuugiej przerwie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi