cichy vfr 800 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 W takim tempie to zanim się spotkamy to będzie po skrzynce na głowę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Witaj,a z tymi pijakami się nie zadawaj :D Tylko ze mną bo ja w ogóle nie pije :crossy: (jak mi wydłubią esperal) :biggrin: Edytowane 15 Stycznia 2008 przez yanointruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Witaj,a z tymi pijakami się nie zadawaj :biggrin: Tylko ze mną bo ja w ogóle nie pije :wink: (jak mi wydłubią esperal) :crossy: ....... w małych ilościach :D tu i skrzynka bedzie malo, witam kolege Edytowane 15 Stycznia 2008 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witaj. Postawisz chłopakom po zgrzewce mineralnej czy innej solanki z I. i będzie akurat - w końcu nie padło ANI RAZU, ŻE PROCENTY. Zawsze można złapać za słówka :icon_mrgreen: Ja tam nie piję.Mineralnej. :) pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam kolegę z Ina. Teraz jest zwyczaj stawiania od pojemności ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam Cię chłopie na VFR. Normalna marka sprzetu - oby takich jak MY było więcej :biggrin:Z tymi litrami do postawienia to się nie martw, bo nie tylko Ty masz coś do postawienia. Tomek, nie pamiętam ..... Czy My już opiliśmy Twoją kawkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy vfr 800 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ciekawe czy jest tu ktoś z Ina czy jak zwykle będę jedynym reprezentantem tej dziury na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 może jesteś sam z Ina ale za to na za*eb... motorku Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 To i ja przywitam kolege. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Niedługo Darek przeprowadza się do Ina to będzie Was dwóch a my będziemy mieli do kogo śmignąć :-). Musimy zrobić jakieś spotkanko i opić sprzęty żeby się nie psuły. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam kolegęsprzęt :lalag: zapraszamy do kolegowania się, :biggrin: i :icon_razz: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho81 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam wszystkich z grodu jak i okolic :wink: Jako, że logowałem się tu w czerwcu ubiegłego roku :P świeżo po zakupie swojego Intruza :crossy: dopiero teraz witam się z okoliczną szanowną bracią motocyklową :icon_mrgreen: Coraz bliżej nam do wiosny także trzeba się sprężać z modyfikacjami sprzęta i się spotkać w jakiś jeden z cieplejszych nadchądzących dni na ulicach :crossy: Pozdrowienia dla Rulesia - nie wiedziałem do wczoraj nawet, że tu jesteś chłopie i śmigasz SV'ką :clap: i dla Alex'a_kr, który kojarzy mnie może jeszcze z czasów jak podjeżdżałem pod biurowiec poczciwym Jankiem (czyt. Junakiem :)) oraz Infanati ;) gratulacje GS'a :clap: no i pozdrawiam Was wszystkich mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie poznamy się bliżej :wink: Stach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy vfr 800 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Sądzę że nie raz się spotkamy w tym sezonie :bigrazz: Na początek sezonu będę organiował szkolenie dla kierowców :crossy: ....jak już i ja się podszkole to pewnie nie raz zawitam w Toruniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witaj Micho, piękna ekipa się szukuje na przyszłosezonowe latanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Micho81,Witam, Witam po zmianie sprzeta :icon_mrgreen:.. Gratuluje przesiadki na Intrudera chociaz Jancio to Jancio :icon_mrgreen: sentyment zostaje...Pozdrawiam Serdecznie,do zobaczenia na trasie,Alex Witam rownie serdecznie wszystkich nowych czlonkow naszej malej spolecznosci..oby dobrze nam sie dzialo w Nowym Roku bez wzgledu na to czy bedziemy razem czy osobno krecic sie na swoich motorkach :) Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi