Skocz do zawartości

Siemanko!

Dude
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,a z tymi pijakami się nie zadawaj :biggrin:

Tylko ze mną bo ja w ogóle nie pije :wink: (jak mi wydłubią esperal) :crossy:

....... w małych ilościach :D tu i skrzynka bedzie malo, witam kolege

Edytowane przez st@f

Witaj. Postawisz chłopakom po zgrzewce mineralnej czy innej solanki z I. i będzie akurat - w końcu nie padło ANI RAZU, ŻE PROCENTY. Zawsze można złapać za słówka :icon_mrgreen:

Ja tam nie piję.

Mineralnej.

:)

pozdrawiam

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

Witam Cię chłopie na VFR. Normalna marka sprzetu - oby takich jak MY było więcej :biggrin:

Z tymi litrami do postawienia to się nie martw, bo nie tylko Ty masz coś do postawienia.

Tomek, nie pamiętam ..... Czy My już opiliśmy Twoją kawkę ????

Witam wszystkich z grodu jak i okolic :wink:

Jako, że logowałem się tu w czerwcu ubiegłego roku :P świeżo po zakupie swojego Intruza :crossy: dopiero teraz witam się z okoliczną szanowną bracią motocyklową :icon_mrgreen:

Coraz bliżej nam do wiosny także trzeba się sprężać z modyfikacjami sprzęta i się spotkać w jakiś jeden z cieplejszych nadchądzących dni na ulicach :crossy:

Pozdrowienia dla Rulesia - nie wiedziałem do wczoraj nawet, że tu jesteś chłopie i śmigasz SV'ką :clap:

i dla Alex'a_kr, który kojarzy mnie może jeszcze z czasów jak podjeżdżałem pod biurowiec poczciwym Jankiem (czyt. Junakiem :)) oraz Infanati ;) gratulacje GS'a :clap:

no i pozdrawiam Was wszystkich mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie poznamy się bliżej :wink:

Stach

Micho81,

Witam, Witam po zmianie sprzeta :icon_mrgreen:.. Gratuluje przesiadki na Intrudera chociaz Jancio to Jancio :icon_mrgreen: sentyment zostaje...

Pozdrawiam Serdecznie,

do zobaczenia na trasie,

Alex

Witam rownie serdecznie wszystkich nowych czlonkow naszej malej spolecznosci..oby dobrze nam sie dzialo w Nowym Roku bez wzgledu na to czy bedziemy razem czy osobno krecic sie na swoich motorkach :)

Alex