Priest666 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zdecydowanie popieram Jaquziego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sean 506 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam wszystkich przy okazji mam zaszczyt zaprosić wszystkich motocyklistów i nie tylko na swój ślub. Uroczystość ta obędzie się 11 września 2010 roku o godzinie 18.00 w parafii św.Alberta Chmielewskiego przy ulicy Bartoka 2 w łodzi.Z tyłu Tesco na Widzewie . Zpraszam serdecznie bedziemy robić film na 6 kamer z wesela na motorach pozdro tomek Mam zaszczyt zaprosić wszystkich motocyklistów i nie tylko na swój ślub. Uroczystość ta obędzie się 11 września 2010 roku o godzinie 18.00 w parafii św.Alberta Chmielewskiego przy ulicy Bartoka 2 w łodzi.Z tyłu Tesco na Widzewie . Zpraszam serdecznie bedziemy robić film na 6 kamer z wesela na motorach pozdro tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREI Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Na forum jestem jestem od wczoraj dlatego chciałem powitać wszystkich bikerów z ŁODZI :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Na forum jestem jestem od wczoraj dlatego chciałem powitać wszystkich bikerów z ŁODZI :notworthy: Witamy. A nie masz czasem na imie Filip-i nie stacjonujesz na Teofilowie ze swą cbr900?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREI Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Nie jestem tym o którego pytasz. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mell77 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam sedrecznie, jeśli chodzi o jazdę motocyklem to moj pierwszy sezon na własnym moto.Dlatego właśnie co jakiś czas wybieramy się z koleżanką Czarną Suzi na nasze małe wyprawy,aby szlifowac technikę jazdy .Tym razem chodzi nam po głowie Tyniec, w ten weekend (sobota albo niedziela- jesli nie bedzie padać). Wcześnie rano wyjazd z Łodzi, wieczorkiem powrot, więc jeśli ktoś chciałby się przyłaczyc to podaję gg 2494403 Zmiana nastąpiła bo jest to troche za daleko Proponuję jeszcze trasę Łęczyca-Krośniewice-Kłodawa-Koło-Turek-Uniejów-Poddębice-Aleksandrów Łódzki -Łódź W okolicach tych miejscowości znajdują się zamki lub ruiny, więc fajnie byłoby je zobaczyć jak mi się uda wkleje mapkę z widoczną trasą Pozdrawiam serdecznie Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez mell77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie jestem tym o którego pytasz. :buttrock: :biggrin: To Tym Bardziej WITAM CIE SERDECZNIE. :clap: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajba1978 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Temat dla nowych użytkowników chcących przywitać się z bywalcami forum. siema fani moto latam :crossy: od 1,5 miesiąca cbr900 sc33 zółto fioletowym bywam często na mieście i latałem z chłopakami z piatryny więdz pare osób mnie powinno skojarzyć . pozdro i do zobaczenia na drodze :biggrin: Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez szajba1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sean 506 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mam zaszczyt zaprosić wszystkich motocyklistów i nie tylko na swój ślub. Uroczystość ta obędzie się 11 września 2010 roku o godzinie 18.00 w parafii św.Alberta Chmielewskiego przy ulicy Bartoka 2 w łodzi.Z tyłu Tesco na Widzewie . Zpraszam serdecznie bedziemy robić film na 6 kamer z wesela na motorach pozdro tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGLA Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam Wszystkich Serdecznie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamGTD Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam wszystkich. Od jakiś trzech lat jeżdżę na dwóch kółkach, obecnie CBR 600 PC23. Pozdro. i do zobaczenia na drogach. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sean 506 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Mam zaszczyt zaprosić wszystkich motocyklistów i nie tylko na swój ślub. Uroczystość ta obędzie się 11 września 2010 roku o godzinie 18.00 w parafii św.Alberta Chmielewskiego przy ulicy Bartoka 2 w łodzi.Z tyłu Tesco na Widzewie . Zpraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus55 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam serdecznie ,drugi sezon śmigam dużym bandziorem. Pozdrowienia dla wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobek522 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam Wszystkich Serdecznie Od niedawna wróciłem do jazdy motocyklem po dość długiej przerwie. Zaczynam przygodę z Yamahą R1. Pozdro i do zobaczyska na Łódzkich drogach i nie tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam Wszystkich Serdecznie Od niedawna wróciłem do jazdy motocyklem po dość długiej przerwie. Zaczynam przygodę z Yamahą R1. Pozdro i do zobaczyska na Łódzkich drogach i nie tylko:) Witam witam ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi