palma331 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 (edytowane) Witam. Ja niestety musze sie meczyc na 125..;/ ale zawsze lepsze to niz nic. Rowniez do zobaczenia na trasie e tam męczyć ;) od czegoś trzeba zacząć przecież prawda ? :) 2 koła to 2 koła ;) Zgadzam sie z kolegą dwa kółka to dwa kółka, a od czegoś trzeba zacząć. ostatnio nawet miałem okazje pojeździć 125-ką bo kupowałem CBR-ke 125 dla syna mojego dobrego kumpla i chodzi to całkiem fajnie jak dla kogoś w Twoim wieku, a przyjdzie i chwila kiedy wsiądziesz na coś większego. Teraz naucz się jeździć tym ;] Do zobaczenia na trasie ... Edytowane 7 Lipca 2010 przez palma331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgadzam sie z kolegą dwa kółka to dwa kółka, a od czegoś trzeba zacząć. ostatnio nawet miałem okazje pojeździć 125-ką bo kupowałem CBR-ke 125 dla syna mojego dobrego kumpla i chodzi to całkiem fajnie jak dla kogoś w Twoim wieku, a przyjdzie i chwila kiedy wsiądziesz na coś większego. Teraz naucz się jeździć tym ;] Do zobaczenia na trasie ... Jezeli chodzi o doswiadczenie to wydaje mi sie ze ma dosyc niezle tylko przepisy nie pzwalaja mi na nic innego. Przed Drag starem mialem Suke Maraudera w tej samej pojemnosci przez 3 lata tak drobnymi krokami i funduszami jakie uda sie zarobic ide do przodu :bigrazz: Pochwale sie ze maraudera kupilem za pieniadze ktore dostalem na komunie zamast prezentow i dozbieral przez kolejne lata :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich uczestników forum jestem z łodzi śmigam na kawasaki zzr 600 .POZDRAWIAM Witaj nowy uczestniku forum :bigrazz: Czy my się nie znamy przypadkiem ? :biggrin: Co tam Grochu? jak zdrówko? :cool: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palma331 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Jezeli chodzi o doswiadczenie to wydaje mi sie ze ma dosyc niezle tylko przepisy nie pzwalaja mi na nic innego. Przed Drag starem mialem Suke Maraudera w tej samej pojemnosci przez 3 lata tak drobnymi krokami i funduszami jakie uda sie zarobic ide do przodu :bigrazz: Pochwale sie ze maraudera kupilem za pieniadze ktore dostalem na komunie zamast prezentow i dozbieral przez kolejne lata :buttrock: No to dobrze , znaczy że potrafisz zarządzać swoimi pieniędzmi. No niestety przepisy nie pozwalają a już nie długo w ogóle ma sie pozmieniać. Spokojnie przyjdzie czas na cos większego. Byle byś potem używał z głową bo to nie zabawki są i mogą zrobić niespodziankę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wiem zdazylem sie do tego przyzwyczaic ale niestety my nic na to nie poradzimy mozemy tylko lepiej sie ubrac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palma331 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wiem zdazylem sie do tego przyzwyczaic ale niestety my nic na to nie poradzimy mozemy tylko lepiej sie ubrac :banghead: No strój to podstawa, zresztą widzisz jak wyglądam. Nawet kozaczki sobie zafundowałem ;P trochę ciepło jak się w korkach stoi ale jak sie jedzie to jest ok i przede wszystkim bezpiecznie. Jak będziesz chciał się dobrze i w miarę tanio ubrać to dam Ci namiary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Juz sie zdazylem ubrac bo jak mowilem jezdze kilka lat wiec udalo mi sie skompletowac teraz kupuje nowy kask nawet zalozylem apropo niego temat bo nie mogem znalesc o nim informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palma331 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 a masz juz jakis konkretny model wybrany czy dopiero szukasz wlasciwego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 a masz juz jakis konkretny model wybrany czy dopiero szukasz wlasciwego?? Witam. Mam mozliwosc kupienia za dosyc dobra cene kaksu harley'a o nazwie modular... wygladajacy tak :http://image.motorcyclecruiser.com/f/27204726/0907_crup_01_z+modular_helmet_retractable_sun_shield+helmet.jpg . Moje pytanie brzmi czy ktos mial szanse uzytkowania tego kasku albo wie jak on wypadl w testach bo mnie nie udalo sie niestety znalesc o nim informacji. Jezeli chodzi o wyglad podoba mi sie i mam mozliwosc przymierzenia go wiec te 2 problemy juz mamy z glowy, interesuje mnie tylko jego jakosc. Z gory dzieki za odpowiedz biggrin.gif P.S kask jest za niecale 800 zl co wydaje mi sie niezbyt wygorowana cena co tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palma331 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam. Mam mozliwosc kupienia za dosyc dobra cene kaksu harley'a o nazwie modular... wygladajacy tak :http://image.motorcyclecruiser.com/f/27204726/0907_crup_01_z+modular_helmet_retractable_sun_shield+helmet.jpg . Moje pytanie brzmi czy ktos mial szanse uzytkowania tego kasku albo wie jak on wypadl w testach bo mnie nie udalo sie niestety znalesc o nim informacji. Jezeli chodzi o wyglad podoba mi sie i mam mozliwosc przymierzenia go wiec te 2 problemy juz mamy z glowy, interesuje mnie tylko jego jakosc. Z gory dzieki za odpowiedz biggrin.gif P.S kask jest za niecale 800 zl co wydaje mi sie niezbyt wygorowana cena co tym sadzicie ? Ja jeżdżę w UVEX-ie (dokladnie takim: http://moto.allegro.pl/item1107304672_kask...525_klasa.html) i jestem bardzo zadowolony. Jeżdżę od półtora roku i naprawdę uważam go za super wybór. tego co podesłałeś nie znam więc w tej kwestii nie doradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ja jeżdżę w UVEX-ie (dokladnie takim: http://moto.allegro.pl/item1107304672_kask...525_klasa.html) i jestem bardzo zadowolony. Jeżdżę od półtora roku i naprawdę uważam go za super wybór. tego co podesłałeś nie znam więc w tej kwestii nie doradzę. Pomysle tlyko ewentualnie po powrocie do polski bo chwilowo przebywam w angli a szczerze mowiac tutaj jakos nieszzcegolnie rzucil mi sie w oczy a musze go przymierzyc. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumblers Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 X ZLOT MOTOCYKLI ORGANIZOWANY PRZEZ HUSARIE WIELUN WIECEJ INFO POD LINKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnasuzi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mell77 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Wszystkich Brykam na swoim własnym :icon_biggrin: kochanym moto od tego sezonu ;) w większości razem z CzarnąSuzi ;) Pozdrawiam Serdecznie :biggrin: Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez mell77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 cześć dziewczyny :D dawać większe te avatary :D (już to chyba gdzieś pisałem) ;) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi