tangy Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Co się stalo z podforum Łódź ?? Gdzie sie wszyscy wyniesli ?? Coś tutaj pusto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroka_on Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam Wszystkich... Mam na imię Rafał, jeżdżę rudą cb 600 '06. Dopiero zaczynam drugi sezon, więc nadal jestem świeżak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam Wszystkich... Mam na imię Rafał, jeżdżę rudą cb 600 '06. Dopiero zaczynam drugi sezon, więc nadal jestem świeżak... Sroka, a co Cię tu przywiało ?, tutaj to prawdziwe świeżaki i niedobitki zaglądają (nie wiem do której grupy się zaliczam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) :icon_twisted: Edytowane 22 Marca 2010 przez karton87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Co się stalo z podforum Łódź ?? Gdzie sie wszyscy wyniesli ?? Coś tutaj pusto ... właśnie? nie mogę znaleźć w goglach żadnego forum łódzkiego :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 http://www.nagumie.pun.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 (edytowane) Jeden z lepszych zlotów bo rodzinny,przyjazny i w ogóle to zlot w Strobinie(Husaria-Wieluń),zlot organizowany od kilku lat,i naprawdę każdemu mogę go polecić,miła atmosfera,dobra organizacja :buttrock: można jechać nawet z familią Jest jeszcze zlot w Zakrzówku Szlacheckim (Werner Party -Radomsko) też bardzo fajna atmosfera,tylko że zlot mniejszy,może mniej atrakcyjny(zdania są podzielone),bądź co bądź wyżej wymienione polecam,jeżdżę od kilku lat(4-5) więc wiem o czym mówię ;] pozdroo Korsaz mugłbyś podać jakieś daty co do tych imprez Edytowane 27 Marca 2010 przez Robertso444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 www.werner.org.pl www.husaria.wielun.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinas69 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam!!Jestem Marcin z Łodzi i mam 27 wiosen na karku,jeżdżę XT600. POZDRAWIAM FORUMOWICZÓW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czesc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witajcie przedpiszcy. Miałem kiedyś XT600E - bardzo fajny motocykl. Był moim pierwszym i bardzo miło będę go zawsze wspominał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arqs Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hej, miałem dziś szlifa dzięki uprzejmości niewidomej pani z czterokołowca. Efekt jest taki, że spisała oświadczenie o swojej winie, ja się pozbierałem do kupy i wróciłem do garażu. Jak teraz najkorzystniej dla mnie zacząć likwidację szkody? Czy ktoś z okolic Łodzi ma jakieś doświadczenia, którymi może się podzielić? Nie znalazłem żadnego łódzkiego wątku poza tym tutaj. Poczytałem na googlach i różnie ludzie piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu_77 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hej, miałem dziś szlifa dzięki uprzejmości niewidomej pani z czterokołowca. Efekt jest taki, że spisała oświadczenie o swojej winie, ja się pozbierałem do kupy i wróciłem do garażu. Jak teraz najkorzystniej dla mnie zacząć likwidację szkody? Czy ktoś z okolic Łodzi ma jakieś doświadczenia, którymi może się podzielić? Nie znalazłem żadnego łódzkiego wątku poza tym tutaj. Poczytałem na googlach i różnie ludzie piszą. Współczuję, mnie wczoraj próbował upolować niewidomy pan, który był w tak leciwym wieku, że zastanawiałem się czy jeszcze oddycha.... Powodzenia w załatwianiu formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Hej, miałem dziś szlifa dzięki uprzejmości niewidomej pani z czterokołowca. Efekt jest taki, że spisała oświadczenie o swojej winie, ja się pozbierałem do kupy i wróciłem do garażu. Jak teraz najkorzystniej dla mnie zacząć likwidację szkody? Czy ktoś z okolic Łodzi ma jakieś doświadczenia, którymi może się podzielić? Nie znalazłem żadnego łódzkiego wątku poza tym tutaj. Poczytałem na googlach i różnie ludzie piszą. Przede wszystkim zadaj pytanie w odpowiednim dziale: http://forum.motocyklistow.pl/Przepisy-ube...redyty-f21.html Ale najpierw go przeszukaj, bo podobnych tematów było mnóstwo. Moim zdaniem źle zrobiłeś, że wziąłeś tylko oświadczenie. Teraz facetka może próbować się wykręcić. Sezon 2008 zakończyłem kraksą z winy puszkarza, z tym, że u mnie była policja, wina gościa była bezdyskusyjna, a ponadto trafiłem na równego rzeczoznawcę z ubezpieczalni (motocyklista i weteraniarz). Odzyskałem nawet więcej niż straciłem w wypadku, a odszkodowanie dostałem po dwuch tygodniach od zgłoszenia szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 O kurcze to współczuje. Ja na szczęście się uchroniłem od tego ( jadąc za puszką - taxi v=90km/h on zahamował ostro i musiała mnie ratować szczelina między nim a płotem ale na szczęście się zmieściłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi